Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 12:40

Μιχάλης Αραούζος: Με προβληματίζει η στασιμότητα στον ΑΣ Ίου

Ακούραστος εργάτης του ποδοσφαίρου, ο Νιώτης παράγοντας του Κερατσινίου, Μιχάλης Αραούζος παρακολουθεί από κοντά και τα τεκταινόμενα στις Κυκλάδες και ειδικά στο νησί του την Ίο.

Ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στο νησί και σε ολόκληρη την Ελλάδα, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους Ανθρώπους του ΑΣ Ίου και στηρίζει το έργο τους.

Την περσινή χρονιά ήταν εκείνος ο οποίος είχε δώσει τα εύσημα για την προσπάθεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα, πράγμα όμως που δεν μπορεί να πράξει φέτος, καθώς τον ανησυχεί η στασιμότητα που παρατηρείται.

Εμείς βρήκαμε στην Ίο τον κ. Αραούζο, ο οποίος είχε στην παρέα του τον Γενικό Αρχηγό του ΑΣ Ίου κ. Κυριάκο Λαμπάρα, όπου εξέφρασε την ανησυχία του, λέγοντας:

«Σαν Νιώτης με ενδιαφέρει πάρα πολύ και με καίει το πρόβλημα του ποδοσφαίρου της Ίου που αφορά τα παιδιά του νησιού μας. Πέρυσι έγινε μία αξιόλογη και οργανωμένη προσπάθεια, η οποία μετά λύπης μου δεν βλέπω να συνεχίζεται και φέτος. Προβληματίζομαι που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι προπονητές, τα τμήματα και ότι άλλο αφορά το ποδόσφαιρο, από τη στιγμή που όλοι οι άλλοι σύλλογοι των Κυκλάδων προχωρούν τον σχεδιασμό τους. Ελπίζω αυτή η αγκύλωση να διορθωθεί γρήγορα και όλοι οι Νιώτες να ενημερωθούμε το τι μέλει γενέσθαι με το ποδόσφαιρο του νησιού μας».

όσο για την αγάπη του το Κερατσίνι, ο ισχυρός παράγοντας επισήμανε: «Το Κερατσίνι είναι μία ιστορική ομάδα και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα σταθεί με αξιοπρέπεια και θα παρουσιάσει το γνωστό μαχητικό πρόσωπο».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares