Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 23:57

Βασίλης Καρασαββίδης: Μήνυμα πρωταθλητισμού από τη Νάξο

Τις διακοπές του στη Νάξο παρέα με την αγαπημένη του απόλαυσε τις προηγούμενες ημέρες ο λίμπερο του Φοίνικα Σύρου, Βασίλης Καρασαββίδης.

Ο 25χρονος, ύψους 1.98 Θεσσαλονικιός βολεϊμπολίστας, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ήδη συμπεριλαμβάνεται στους κορυφαίους Έλληνες παίκτες της volleyleague. Έχει κερδίσει ήδη ένα πρωτάθλημα και ένα νταμπλ και ο ίδιος αισιοδοξεί ότι η τροπαιοθήκη του θα εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο φέτος, καθώς προβλέπει ότι ο Φοίνικας θα φέρει τίτλο ή τίτλους στη Σύρο και τις Κυκλάδες.

Μαζί του, στο νησί της ''Αριάδνης'' η 25χρονη πλέι μέικερ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Νίκη Σταμολάμπρου, η οποία έχει διεθνή καριέρα και στα δύο χρόνια της στον Πειραιά έχει κατακτήσει ισάριθμους τίτλους.

Ο γνωστός, πρώην παράγοντας του Πανναξιακού, κ. Αλέξανδρος Φράγκου (βλ. φώτο), που έχει άρρηκτους δεσμούς με τον ΠΑΟΚ, δεν θα μπορούσε να μην υποδεχτεί τον Βασίλη Καρασαββίδη, τον οποίο γνωρίζει από μικρό παιδί, όταν εκείνος φορούσε τη φανέλα του ''δικέφαλου του βορρά'' κατακτώντας τίτλους.

Η παρέα μας στο γνωστό στέκι με το υπέροχο μενού ''Lotto Cafe'' του Μανώλη Κοκολιού στην παραλία της Νάξου ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστη... και πως να μην είναι όταν έχεις απέναντι σου ένα ζευγάρι αθλητών με τόσο ταλέντο και πάνω από όλα τόσο μέλλον στο άθλημα του ο καθένας; 

IMG_20200821_132553_b40cb.jpg

Πάντως ο Βασίλης Καρασαββίδης, φρόντισε να μας φτιάξει τη διάθεση. Και το λέω αυτό γιατί ο ίδιος φάνηκε πολύ αισιόδοξος, λέγοντας ότι φέτος πιστεύει ότι είναι η χρονιά του Φοίνικα για να φέρει έναν τίτλο στις Κυκλάδες.

«Πρώτα από όλα να είμαστε όλοι υγιείς και από εκεί και πέρα είναι στα χέρια μας με πολύ προσπάθεια και προπόνηση να δεθούμε σαν ομάδα και να κατακτήσουμε φέτος το πρωτάθλημα και το κύπελλο», είπε με μεγάλη δόση σιγουριά ο ταλαντούχος παίκτης του Φοίνικα, δείχνοντας ότι στην προετοιμασία που θα ξεκινήσει την Τρίτη, ο πήχης θα τεθεί πολύ ψηλά για φέτος.

Ο Καρασαββίδης, τόνισε την αισιοδοξία του που πηγάζει βέβαια από το πολύ καλό υλικό που διαθέτει πλέον ο Φοίνικας: «Είμαστε πολύ καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα φτιάξουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Εντάξει... μπορεί να είμαι από τη φύση μου αρκετά αισιόδοξος, αλλά βλέπω ότι φέτος έχουμε πολύ καλή ομάδα με καταπληκτικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις».

Προσωπικοί στόχοι και φυσικά υπάρχουν για τον Βασίλη Καρασαββίδη, καθώς είναι από τους παίκτες που μπορεί να έχει πετύχει ήδη πολλά, αλλά σίγουρα εμείς θεωρούμε ότι βρίσκεται μόλις στην αρχή μίας σπουδαίας καριέρας: «Φυσικά και έχω προσωπικούς στόχους, οι οποίοι βέβαια συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας, αλλά προσωπικά θα ήθελα πολύ να κατακτήσω νταμπλ με τον Φοίνικα και να αγωνιστώ στην Εθνική ομάδα».

Ένας τόσο φιλόδοξος παίκτης, σίγουρα θέλει και την στήριξη του κόσμου, αλλά αυτή όπως όλα δείχνουν δεν θα την έχουν οι ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα λόγω των πρωτοκόλλων: «Δεν είναι καθόλου ωραίο να μην έχουμε μαζί μας τον κόσμο μας. Έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε έχοντας τον καταπληκτικό κόσμο μας στο πλάι μας. Τι να κάνουμε όμως; Θα πρέπει να σεβαστούμε τα μέτρα και να κάνουμε υπομονή... είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα. Θέλω να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά σε όλο τον κόσμο του βόλεϊ και να ζητήσω από τους Συριανούς και όλους τους Κυκλαδίτες να συνεχίσουν να μας στηρίζουν».

Όσο για την γλυκύτατη Νίκη Σταμολάμπρου, η ίδια δεν έχει την άδεια να κάνει κάποια δήλωση, ωστόσο μιλήσαμε αρκετά για το γυναικείο μπάσκετ και φυσικά η συζήτηση μας έφτασε στην Α2 και την ΑΕ Σαντορίνης. Μας εξέπληξε πόσο ενημερωμένη ήταν και μας εξέφρασε την βεβαιότητα της ότι οι μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει η ομάδα της Σαντορίνης θα την καταστήσουν πολλή δυνατή στο πρωτάθλημα.

Οι αθλητές -και καταληκτικά παιδιά- αναχώρησαν χθες, με προορισμό τον Πειραιά και τη Σύρου, όπου την Τρίτη θα ξεκινήσουν τις προετοιμασίες με τις ομάδες τους. 

2020-08-22_098f2.jpg

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares