Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 23:00

Σταμάτης Προμπονάς: Laguna η ''παιδική χαρά'' του windsurf που βγάζει πρωταθλητές [vid]

Naxos windsurf center Laguna Beach Park… Και ο πάλαι πρωταθλητής ιστοσανίδας, Σταμάτης Προμπονάς, μιλάει στο naxospress και το SportCyclades για την εξαιρετική αυτή … παιδική χαρά, που χρόνο με το χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερους λάτρεις της ιστιοσανίδας αλλά και των θαλάσσιων σπορ.

Εντάξει. Για τους … πεδινούς, Λαγκούνα δεν υπάρχει. Είναι τα γνωστά Ποριά. Όμως, αυτό που μετράει δεν είναι το όνομα, αλλά ένας κόλπος που παρέχει ασφάλεια και ιδανικές συνθήκες από τον αρχάριο έως τον παγκόσμιο πρωταθλητή για μία προετοιμασία που θα τον οδηγήσει ακόμη και στην κορυφή Και ο Σταμάτης Προμπονάς, ο Ναξιώτης πρωταθλητής (έφτασε έως και το Νο 15 της Παγκόσμιας κατάταξης) μεταδίδει την γνώση του, την εμπειρία του και κυρίως το πάθος του για τα θαλάσσια σπορ.

Από τον 16χρονο Lennart Neubauer – παγκόσμιο πρωταθλητή στο freestyle – έως τους υψηλούς καλεσμένους που έχουν τροπαιοθήκες με δεκάδες βραβεία…. Η Νάξος αποτελεί έναν προορισμό που εάν υπήρχε η δυνατότητα για την σωστή εκμετάλλευση της, θα είχε προοπτική για να γίνει το κέντρο των αγωνισμάτων με βάση την ιστοσανίδα.

Οι αθλητές που ασχολούνται είναι υψηλού επιπέδου, αρκούνται σε έναν καλό ύπνο, ακόμη καλύτερο φαγητό και μία βόλτα στη φύση. Το νησί μας μπορεί να προσφέρει αυτό το πακέτο. Μας το φωνάζει ο Προμπονάς. Το λένε οι καλεσμένοι τους. Μήπως οφείλουμε να τους ακούσουμε; Κερδισμένοι θα βγούμε….Και ίσως σύντομα να δούμε όλο και περισσότερους αθλητές ανάλογου επιπέδου με τον αγαπημένο μας Lennart Neubauer

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares