Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 19:36

Πανναξιακός: Χάμος στα γκολπόστ, Τραγούδας στον άξονα

Κοντά στην ανακοίνωση ακόμα δύο προσθηκών στο ρόστερ του βρίσκεται ο Πανναξιακός, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον τερματοφύλακα Κώστα Χάμο και τον μέσο Θοδωρή Τραγούδα.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη Νάξο και συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις, με τον Χρήστο Πελέκη να έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση τους.

Ο 23χρονος (26/10/1997) Κώστας Χάμος κατά την περσινή αγωνιστική σεζόν αγωνίζονταν στην Άνω Μερά. Ο νεαρός γκολκιπερ ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία Προμηθέα και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των: Ελαφο Αγιάς, Ανθούπολη , Σμόλικας Σαλανης, Δόξα Βλαχογιαννίου , Αχχιλεα Φαρσάλων και Αστέρα Ιτέας.

Στα γραφεία του Πανναξιακού όμως για να υπογράψει το δελτίο του αναμένεται να βρεθεί και ο Θοδωρής Τραγούδας. O 21χρονος μεσοεπιθετικός έχει αναδειχθεί μέσα από την ακαδημία του ΑΟ Χανιά και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΔΑAΟΧ. Τα τελευταία δύο χρόνια συμμετείχε στη Γερμανικη Oberliga Westfalen με τη φανέλα της Γκύτερσλο, ενω νωρίτερα άνηκε στην Τούρου.

Απο εκεί και πέρα, ο Χρήστος Πελέκης προετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς την ομάδας, με τις προπονήσεις πλέον να περιέχουν και μεγάλο μέρος με τακτικά κομμάτια, ενώ πολύ ελπιδοφόρα είναι τα συμπεράσματα που βγαίνουν από το επίπεδο των μικρών ηλικιακά ποδοσφαιριστών, που δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό τον σύλλογο.

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares