Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012 02:49

Παλάζη ψυχάρα Πανναξιακάρα!!!

PALAZHS PENALTI

Τι και αν βαδίζει στα 39!!!! ο Δημήτρης Παλάζης καλέστηκε να καλύψει το κενό του αναπληρωματικού τερματοφύλακα του Πανναξιακού Βασίλη Βασιλάκη (Φοιτητής) και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο.

palazhs makrosΟ Δημήτρης Παλάζης, είχε δύο χρόνια να φορέσει γάντια λόγο του σοβαρού τραυματισμού, που είχε στον αχίλλειο (χειρουργείο) και έγινε το 2009 στον αγώνα μπαράζ Νηρέας-Πανναξιακός, ο τραυματισμός διάκοψε την μέχρι τότε λαμπρή καριέρα του Δημήτρη και του στέρησε το ποδόσφαιρο, που τόσο πολύ αγαπούσε.

Για όσους δεν γνωρίζουν τον Δημήτρη θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είχε αποκτηθεί το 1999 από την τότε ΠΑΕ Αγερσανί (Γ΄ Εθνική), όπου και έμεινε για τρία χρόνια. Το 2002 ο τερματοφύλακας μετακόμισε στον Πανναξιακό, στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι το 2009, όπου και τραυματίστηκε!!!

Αναφερόμαστε με αυτό το άρθρο στον Δημήτρη εμπνευσμένοι από την προχθεσινή του εμφάνιση στο παιχνίδι του Πανναξιακού με τον Άγιαξ Ταύρου, στον οποίο ο Παλάζης καλέστηκε μόλις στο 11ο λεπτό του αγώνα να αντικαταστήσει τον τραυματία Θέμελη.

Δημήτρη ψυχάρα.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαμε ένα Παλάζη από τα παλιά!!! Ο οποίος δεν νικιόταν με τίποτα και οταν τον χρειάστηκε η ομάδα του έδωσε το βροντερό ΠΑΡΟΝ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Πανναξιακός είχε την πλήρη υπεροχή, αλλά ο πορτιέρο των ''Μπλε'' καλέστηκε τουλάχιστον δύο φορές να «κλείσει ρολά»…….. και όντως το έκανε και μάλιστα το έκανε με μεγάλη επιτυχία και όταν το σκορ ήταν 1-1, ψάρεψε τον Ρούσση και απόκρουσε το πέναλτι, που εκτέλεσε, δίνοντας ουσιαστικά την νίκη στην ομάδα του.

Δικαίως λοιπόν μετά το τέλος της αναμέτρησης όλοι δήλωσαν ότι ο αγώνας ουσιαστικά κερδήθηκε από τον Παλάζη και στις εξέδρες του ΔΑΚ ακούστηκε ρυθμικά το:

«ΠΑΛΑΖΗ ΨΥΧΑΡΑ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΑΡΑ»

Για να μην λέμε περισσότερα δείτε το παρακάτω βίντεο τα λέει όλα!!!!



Οι καλύτερες αποδόσεις στο στοίχημα και €100 μπόνους!


Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares