Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012 21:37

ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ…''Έπιασε τον Ταύρο από τα κέρατα''!!!

PANNAXIAKOS-AJAX KAZANAS FASH

Την 4η νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου ο Πανναξιακός, οι ομάδα της Νάξου πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση νίκησε 2-1 τον Άγιαξ Ταύρου.

Μάλιστα η νίκη αυτή φέρνει τον Πανναξιακό για πρώτη φορά φέτος πάνω από την William Hill Sports ζώνη του υποβιβασμού, πράγμα που δίνει στην ομάδα του Δημήτρη Σκούνα ώθηση για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Περισσότερη όμως ώθηση δίνει στους Ναξιώτες η σημερινή εμφάνιση της ομάδας, αφού οι τελικές προσπάθειες (10-2!!!!) και ο ρυθμός τους σε όλο το ματς, κατάφεραν να «πνίξουν» τους αντιπάλους, οι οποίοι μάλλον ευχαριστημένη θα πρέπει να έφυγαν από τη Νάξο με το τελικό 2-1,που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε μετατραπεί σε ένα βαρύ σκορ για τους Αθηναίους.

Ευκαιρία από το 1ο λεπτό.

Η καλή μέρα λένε από το πρωί φαίνεται…. Το ρητό έσπευσαν να επιβεβαιώσουν οι Δήμας και Στάμος μόλις στο 1ο λεπτό, όταν συνδυάστηκαν μέσα στην μεγάλη περιοχή του Ταύρου και ο πρώτος βρισκόμενος σε πλεονεκτική θέση μέσα απέναντι στην εστία του Άγιαξ σούταρε και ο κορυφαίος σήμερα από την ομάδα του Ταύρου Βακερλης είπε ένα από τα πολλά ''ΌΧΙ'' του στον σημερινό αγώνα.

Γκοολ: στο 10ο λεπτό ο Πανναξιακός άνοιξε το σκορ όταν ο Στάμος εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ που πριν λίγο είχε κερδίσει ο ίδιος.

Με τρεις ευκαιρίες ακόμα έκλεισε το πρώτο μέρος από πλευράς Πανναξιακού, με την πρώτη από αυτές να καταγράφετε στο 25΄όταν ο Σουσούνης επιχείρησε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο όμως κατέληξε ελάχιστα άουτ. Δέκα (10) λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 35΄ο κορυφαίος σήμερα για τον Πανναξιακό Νίκος Στάμος εξαπέλυσε σουτ «κεραυνό», με τον μικρό Βακερλή να κάνει και πάλι τρομερή επέμβαση. Στο 44΄και πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ο Καρούσης επιχειρεί και πάλι σουτ το οποίο όμως περνά λίγο άουτ.

Δύο (2) γκολ, (1) δοκάρι και χαμένο πέναλτι.

Το σκηνικό στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε αν και ο Άγιαξ Ταύρου μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και για ένα 15λεπτο ήταν η ομάδα που πίεζε και δημιουργούσε. Η ευκαιρία πάντως στην έναρξη άνηκε και πάλι στους Ναξιώτες, όταν ο πολύ καλός σήμερα Καζανάς μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων από δεξιά αλλά το σουτ, που επιχείρησε από πολύ πλάγια θέση εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα του Ταύρου.

Γκοολ (48΄): Η επόμενη φάση άνηκε στον Άγιαξ, από την οποία ήρθε και το γκολ για την ομάδα του Ταύρου, όταν οι παίχτες του συνδυάστηκαν άψογα στον χώρο του κέντρου με τον Τζανέτο να πασάρει άψογα στον Φύτρο και τον τελευταίο να πλασάρει τον Παλάζη και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Πέναλτι: Στο 60΄λίγο έλειψε να γίνει ολική επαναφορά των Αθηναίων στο παιχνίδι, όταν ο Χαλίλι ανατρέπετε μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Κολιούση και ο σωστά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Ρούσσης, αλλά βρήκε απέναντι του τον έμπειρο Παλάζη ο οποίος έπεσε στην σωστή γωνιά και στέρησε από τον Άγιαξ την ανατροπή του σκορ.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους Ναξιώτες, οι οποίοι κυριολεκτικά «έπνιξαν» τους παίχτες του Ταύρου, πιέζοντας τους σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και δημιουργώντας την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.

Κολιούσης, Καρούσης, Σουσούνης και Στάμος είχαν τουλάχιστον από μια κλασική ευκαιρία να σκοράρουν με αποκορύφωμα την φάση του 73΄, όπου ο Σουσούνης δέχεται «σέντρα-ποίημα» του Δήμα αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε από κοντά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Βακερλή.

Γκολ σωτηρίας

William Hill Poker Το γκολ, που μπορεί να σημαίνει πολλά για του Ναξιώτες στην συνέχεια του πρωταθλήματος ήρθε στο 80΄, όταν ο Κουτελιέρης κάνει μπαλιά 50!!! μέτρων και βγάζει σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή τον Καρούση ο οποίος με αριστοτεχνική εκτέλεση, έκανε το 2-1 για τον Πανναξιακό.

Αξίζει να σημειωθεί

  • Παλάζης: επανεμφανιζόμενος μετά από δύο (2!!!) χρόνια σε επίσημο αγώνα (αναγκαστική αλλαγή με Θέμελη στο 13΄), αποκρούει πέναλτι και δηλώνει παρόν κάτω από τα δοκάρια του Πανναξιακού.
  • Θερμός ο κόσμος του Πανναξιακού (περίπου 1000!!!) έδωσε παλμό και έσπρωξε την ομάδα του προς τη νίκη.
  • Κόκκινη κάρτα στον Χαλίλη, ο οποίος με την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο έκανε άσεμνη χειρονομία στην εξέδρα, την οποία είδε ο πρώτος βοηθός και ύστερα από παρέμβαση του τιμωρήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης με δεύτερη κίτρινη.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Σκούνας) : Θέμελης©(11΄Παλάζης λ.τ), Καζανάς, Κουφόπουλος, Κολιούσης, Δήμας, Παπαδόπουλος, Καρούσης, Κουτελιέρης, Σταματίου(71’ Αγγελής λ.τ), Στάμος, Σουσούνης(87’ Κοττάκης).

Πολυκρέτης, Κατσάνης, Χαμηλοθώρης, Καρελέμογλου.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Ρίζος) : Βακερλής, Πατελής, Γούσουλης, Πέττας, Τριανταφυλλίδης©, Κωτσιόπουλος, Φύτρος(70΄Σαρδενές), Κατίδης(66΄Καραβίδας λ.τ), Ρούσσης, Τζανέτος, Χαλίλι(66΄Λανγκος).

Τσούτσης, Τσαϊλάκης, Μακρυπίδης, Σπανάκος.


Ακολουθούν φάσεις, γκολ, φωτογραφίες, δηλώσεις και αφιέρωμα στον «ήρωα» του αγώνα Δημήτρη Παλάζη.

PANNAXIAKOS-AJAX DIAITITIS-KERMA

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares