Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 10:42

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με τον Χρήστο Πελέκη στη Γ΄Εθνική ο Πανναξιακός

Σε αρχική συμφωνία με τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανναξιακού στη Γ΄Εθνική έχουν έρθει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι άνθρωποι του Πανναξιακού.

Πρόκειται για τον γνωστό σε όλους νεαρό, φιλόδοξο προπονητή Χρήστο Πελέκη, ο οποίος μετά από συζητήσεις με την διοίκηση του Πανναξιακού και απόλυτη ταύτιση απόψεων αποφασίστηκε να είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα της Νάξου στη Γ΄Εθνική.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Χρήστος Πελέκης που διαθέτει δίπλωμα UEFA A' έχει καθίσει στον πάγκο δύο ομάδων στη Γ΄Εθνική, αφού το 2018 είχε αναλάβει την Άνω Μερά, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα εργαζόταν στον Διαγόρα Αγίας παρασκευής. Επίσης έχει εργαστεί στην ΑΕ Κω, όταν εκείνη συμμετείχε στη Γ΄Εθνική.

Ο Χρήστος Πελέκης εργάστηκε στην Κ20 της Καλλονής, ενώ παλαιότερα έχει καθίσει στους πάγκους του ΑΟ Σύρου, αλλά και στο Φρέναρος της Κύπρου.

Ο Πελέκης θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της ομάδας το μεσημέρι, όπου αναμένεται να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί από τον Πανναξιακό.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares