Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 22:27

Χρήστος Καφτηράνης: Ελάτε όλοι μαζί να κάνουμε ένα όνειρο πραγματικότητα

Ο Χρήστος Καφτηράνης έχει ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό βιογραφικό αφού υπήρξε ποδοσφαιριστής, προπονητής και παράγοντας.

Διετέλεσε μέχρι μέλος στη τεχνική επιτροπή της ΕΠΟ, γι αυτό η επιλογή του στην προεδρία του ΤΑΑ του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ παραξένεψε πολλούς.  Από τις πρώτες μέρες όμως της θητείας του αποδεικνύει τις ικανότητές του και πολλά από τα θέματα που λόγω κορωνοϊού και εκλογών είχαν “παγώσει” προχωράνε τώρα με πρωτόγνωρες ταχύτητες.

Εκτός από τα μεταγραφές που έχουν εντυπωσιάσει όλη την Ελλάδα, προχωράνε οργανωτικά θέματα που σε συνεννόηση με τον “Χρυσό χορηγό” της ομάδας θα έχουν την σφραγίδα του και θα ανακοινωθούν όταν θα είναι έτοιμα.

Δείτε τι δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Φοίνικα

Εσείς ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το βόλεϊ;

Είναι έτσι όπως το λέτε. Ναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου , αλλά ταυτόχρονα ένας άνθρωπος που έτρεφε και τρέφει μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό γενικότερα. Το βόλεϊ είναι αλήθεια ότι το γνώρισα και εγώ όπως όλοι οι συμπολίτες μας και το αγάπησα μέσα από το Φοίνικα. Μου ήταν αδύνατον να αρνηθώ την πρόταση να αποτελέσω και εγώ ένα κομμάτι, ένα μέλος μιας ομαδικής προσπάθειας να συνεχίσουμε αυτό που με επιτυχία έκαναν όλοι οι προηγούμενοι συμπολίτες μας που με αγάπη και κόπο οδήγησαν την ομάδα μας σε μεγάλες επιτυχίες.

Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από τον χώρο και τι θα θέλατε να αλλάξετε έτσι ώστε να λειτουργήσει ο Φοίνικας ποιο σωστά.

Οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές και ενθαρρυντικές. Μια διαφορετική εμπειρία αλλά ταυτόχρονα μια εντυπωσιακή εμπειρία με ανθρώπους έμπειρους στο βόλεϊ και κυρίως με πολλή αγάπη για αυτό που κάνουν. Με έχει εντυπωσιάσει οι σχέσεις και η συνεργασία μεταξύ τους. Νοιώθω και νοιώθουν μέλη μιας οικογένειας  με μοναδικό στόχο την επιτυχία της Ομάδας μας. Περισσεύει η αγάπη για την ομάδα και η όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά . Κοιτάξτε δεν θα έλεγα ότι θέλω προσωπικά και ενεργώντας εγωιστικά, μακριά από μένα τέτοιες συμπεριφορές, να αλλάξω όσα τα προηγούμενα χρόνια πέτυχαν οι προηγούμενοι πρόεδροι. Εγώ μπήκα στην ομάδα και μαζί με μια έμπειρη και σοβαρή ομάδα συμπολιτών μας, που οι περισσότεροι είναι χρόνια στην ομάδα, να πάμε την ομάδα ψηλότερα!! Εκείνο που θέλω να πω και να δεσμευτώ είναι ότι θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φτιάξουμε όχι μόνο μια ανταγωνιστική, αγωνιστικά, ομάδα, αλλά και μια ομάδα που θα αποτελεί το στολίδι του νησιού στον αθλητισμό και τον άριστο πρεσβευτή μας. Γι’αυτό το λόγο θα δώσουμε μεγάλη βαρύτητα και στον οργανωτικό τομέα . Τέλος ανάλογη βαρύτητα και στη λειτουργία των τμημάτων υποδομής.

Ο Φοίνικας Σύρου έχει την τύχη να διαθέτει και φέτος την Onex και την City Insurance στο πλευρό του. Πόσο πολύτιμη όμως είναι η στήριξη των επιχειρηματιών της τοπικής αγοράς και τι προσφέρει ο Φοίνικας σαν αντάλλαγμα;

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τη στήριξη δυο μεγάλων χορηγών. Είναι αλήθεια ότι χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να υπάρχει η ομάδα και κυρίως χωρίς την οικονομική στήριξη της Onex και του προέδρου της κ. Πάνο Ξενοκώστα. Εδώ μου δίνετε την ευκαιρία να πω και κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Η αγάπη του βασικού μας χορηγού για την Ομάδα. Δεν είναι μια απλή συνεργασία. Είναι μια σχέση θερμής συνεργασίας για την επίλυση όλων των προβλημάτων. Πρέπει όμως να τονίσω για άλλη μια φορά ότι η ομάδα είναι ο πρεσβευτής του νησιού μας και όλων των Κυκλάδων, επομένως θα είναι σωστό και φυσικά πολύτιμη η στήριξη της Ομάδας από όλους τους συμπολίτες μας. Μέσα από την ομάδα η Σύρος περνά μέσα στα σπίτια όλων των Ελλήνων. Είναι η καλύτερη διαφήμιση για το νησί μας.

Η παραμονή του Γιάννη Ορφανού και η απόκτηση παικτών όπως των Ράιτς, Παπαγγελόπουλου, Ράντκε και Πρωτοψάλτη  χαρακτηρίστηκαν μεταγραφές  από το “πάνω ράφι”. Ο κόσμος της ομάδας να περιμένει κι άλλες “εκπλήξεις”; Ο Πάνος Ξενοκώστας έχει θέσει σαν προϋπόθεση της παρουσίας της ONEX την στήριξη όλων, πάνω στο μοτό “Μια ομάδα ένα νησί”. Πιστεύετε  ότι τελικά θα γίνει πράξη; Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να προσδοκούμε σε ένα τίτλο που η ομάδα τον έχει “αγγίξει” αλλά δεν τον κατάκτησε;

Θεωρώ μεγάλη επιτυχία της Ομάδας μας την παραμονή του Γιάννη Ορφανού στο τιμόνι της. Ένας καταξιωμένος προπονητής. Γνώστης της άνθρωπο γεωγραφίας του βόλεϊ, προπονητής που διψά για διακρίσεις. Γνωρίζει πολύ καλά που πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα και ποιους παίχτες θα πρέπει να προσθέσουμε στο ρόστερ της. Επειδή μου αναφέρατε εξαιρετικούς παίχτες που ήδη προσθέσαμε στο δυναμικό μας θα σας έλεγα να έχετε λίγο υπομονή. Θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις. Οι χορηγοί μας και κυρίως ο βασικός μας χορηγός δεν επενδύει για να φτιάξουμε απλά μια ομάδα βόλεϊ. Η Ομάδα μας θα είναι ανταγωνιστική και η φιλοδοξία μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πάει ψηλότερα από πέρυσι. Αυτό, θα το επαναλάβω, για να επιτευχθεί χρειάζεται η στήριξη όλων των συμπολιτών μας. Η Onex ναι είναι δίπλα μας και μας δείχνει το δρόμο. Ελάτε όλοι μαζί να κάνουμε ένα όνειρο πραγματικότητα. ” Ένα νησί – Μια Ομάδα ” Εγώ και οι συνεργάτες μου θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Σας θέλουμε δίπλα μας. Είναι τιμή μου που είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares