Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 20:22

Το ευχαριστώ του Ηλία Μαυρομάτη στη Θύελλα Καμαρίου

Ο Ηλίας Μαυρομάτης ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα όσα έχει πετύχει η Θύελλα Καμαρίου τα τελευταία χρόνια.

Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής μετά από τρία χρόνια παρουσίας, ένα νταμπλ και πολλές συμμετοχές στη Γ΄Εθνική ανακοινώθηκε χθες ότι δεν θα συνεχίσει στην ενοποιημένη πλέον ομάδα της Σαντορίνης 2020.

Ο ίδιος έχει δεθεί με τον σύλλογο και τους ανθρώπους του, τους οποίους και ευχαρίστησε μέσω ανάρτησης του στο facebook.

Δείτε τι έγραψε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της θύελλας Καμαριού για αυτά τα υπέροχα 3 χρόνια που ήμουν στην ομάδα πέρασα όμορφες στιγμές δύσκολες και καλές μα πάνω απ όλα βίωσα μεγάλες χαρες!!!

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κυρίους Βαγγέλη Στεφανή και Βαγγέλη Φουστέρη γιατί χωρίς αυτούς δυο ανθρώπους δεν θα γινόταν η αρχή να έρθω στην ομάδα τους ευχαριστώ παρά πολύ.
Χρωστάω πολλά πράγματα σε έναν άνθρωπο εδώ στον νησί στον κύριο Κώστα Ρούσσο δεν ξέρω τι να πω για σένα Νταντο μου εισαι πολλά πράγματα για μένα μου στάθηκες σε πολλά πράγματα που όσα και να γράψω δεν φτάνουν είναι ευλογία σε όποιον ποδοσφαιριστή και άνθρωπο σε γνωρίσει δίνεις και την ψυχή σου!!!
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που ήταν δίπλα στην ομάδα για την αγάπη τους προς το πρόσωπο μου όσους ήταν δίπλα στην ομάδα αυτά τα χρόνια χαίρομαι πραγματικά που σας γνώρισα!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ Για τους φιλάθλους της ομάδας που μου έδωσαν τόσο μεγάλη αγάπη αυτά τα 3 χρόνια ήταν μεγάλη μου χαρά να αγωνίζομαι για την θύελλα!!!
Εύχομαι στην νέα ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους που έχουν θέσει ευελπιστώ να καταφέρουν μεγάλα πράγματα στο νησί και να φτάσει να αγωνίζεται στις μεγάλες κατηγορίες επειδή το αξίζει έχει ανθρώπους που τρέχουν για την ομάδα και τους αξίζουν μεγάλα πράγματα για να βιώσουν μεγάλες στιγμές οι φίλαθλοι του νησιού!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα είστε ένα κομμάτι της ζωής μου πλέον δεν λέμε αντίο εις το επανιδείν λοιπόν!!!

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares