Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 14:25

Δημήτρης Σκούνας: Πρόκληση για μένα ο ΠΑΣ Νάξου

Η χθεσινή μας αποκάλυψη με την συμφωνία των ανθρώπων του ΠΑΣ Νάξου με τον πολύπειρο καταξιωμένο προπονητή Δημήτρη Σκούνα προκάλεσε αίσθηση στους ποδοσφαιρικούς κύκλους των Κυκλάδων και όχι μόνο, καθώς το επίπεδο του προπονητή σίγουρα αναμένεται να αλλάξει το επίπεδο και στην ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Οι προπονήσεις με τον Δημήτρη Σκούνα, θα ξεκινήσουν 17 Αυγούστου και αυτό που μένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Δημήτρης Σκούνας έκανε λόγο για πρόκληση, αφού είπε όχι σε αρκετές προτάσεις για να μείνει στον μόνιμο τόπο κατοικίας του και να ζήσει την πρόκληση με τον ΠΑΣ Νάξου, αφού πλέον ο στόχος δεν θα είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά το χτίσιμο μίας ομάδας με διαφορετική φιλοσοφία, που θα συμβαδίζει με την αθλητική νοοτροπία του ΠΑΣ Νάξου.

Διαβάστε τι είπε:

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΣ Νάξου για την πρόταση τους. Την αποδέχθηκα και από χθες το βράδυ είμαι μέλος της ομάδας. Είναι μία πρόκληση για μένα αυτή η ομάδα, γιατί έχει πολλά νέα παιδιά, κάτι που μου αρέσει στη δουλειά μου. Αν και είχα προτάσεις από ομάδες Γ΄Εθνικής, προτίμησα να συνεργαστώ με τον ΠΑΣ Νάξου και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και να ακόμα να ανταποκριθώ και στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».


Ανεβαίνει επίπεδο με Δημήτρη Σκούνα ο ΠΑΣ Νάξου


Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares