Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 00:35

Απέκτησε τον Ιάσονα Γαβαλά η Ηλιούπολη

Ένα ένα συμπληρώνονται τα κομμάτια στο παζλ του έμψυχου δυναμικού στον ΓΣ Ηλιούπολης, με την επιτροπή ποδοσφαίρου να έχει σαν στόχο την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων πριν την έναρξη της προετοιμασίας. 

Στο πλαίσιο αυτό, οι "κυανέρυθροι" ήρθαν σε συμφωνία με ακόμη έναν ικανοτατο ποδοσφαιριστή που αυτή τη φορά έχει να κάνει με θέση του τερματοφύλακα.

Ο λόγος για τον Ιάσονα Γαβαλά, τον 22χρονο τερματοφύλακα που αποδεσμεύτηκε από τον Παλληνιακό και ο Ήλιος δεν έχασε την ευκαιρία να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του, εκτός από τον σύλλογο της Ανατολικής Αττικής, ήταν η Ένωση Ερμιονίδας έχοντας περάσει και από τον Ατρόμητο Πειραια και τον Κισσαμικό.

Τα πρώτα του βήματα έγιναν στις υποδομές του Ολυμπιακού.

Το δελτίο τύπου

Η επιτροπή ποδοσφαίρου του ΓΣ Ηλιούπολης ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Ιάσονα Γαβαλά, προχωρώντας με αυτό το τρόπο στη τέταρτη μεταγραφική της κίνηση (είχαν προηγηθεί των Πέτρου Λεβέντη, Γιώργου Κωτσαλά και Φάμπιο Ταβάρες).  Το νέο απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου 1998 και έκανε τα πρώτα του βήματα από την Ακαδημία Κριμιτζά που διατήρησε τα δικαιώματά του ακόμα κι όταν σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στις ακαδημίες Παναθηναϊκού και Πανιωνίου. Στα 14 του χρόνια τον απέκτησε ο Ολυμπιακός στον οποίο έφτασε μέχρι την Κ20 παίζοντας και στο UEFA Youth League. Έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα με την Κ17 (2014-2015) και δύο (2015-2016 και 2016-2017) με την Κ20 του Ολυμπιακού.

Ακολούθησε η ομάδα του Κισσαμικού και το πρωτάθλημα της Football League για το νέο απόκτημα της ομάδας μας όπου είχε την εμπειρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Ο Ατρόμητος Πειραιά αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, για να φτάσουμε στην περσινή περίοδο όπου το α' μισό αγωνίστηκε στην Ένωση Ερμιονίδας και το β' στην ομάδα του Παλληνιακού.

Καλωσορίζουμε τον Ιάσονα Γαβαλά στην οικογένεια του ΓΣ Ηλιούπολης και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares