Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 21:14

Μήλης για Ολυμπιακό, η διοικητική καθυστέρηση και ο Ρώσος

Παρελθόν από τον Φοίνικα Σύρου όπως όλα δείχνουν είναι ο Έλληνας διαγώνιος Νίκος Μήλης. Οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται για ακόμη ένα καλοκαίρι έχει ως συνέπεια οι παίκτες να βρίσκουν ομάδες και να αποχωρούν.

Ο Νίκος Μήλης ο οποίος ήταν και η αποκάλυψη όχι μόνο του Φοίνικα αλλά και γενικότερα του πρωταθλήματος της Volley league, φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες που κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς προσπαθούν να κλείσουν όλα τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ τους. Σύμφωνα με τις έως τώρα κινήσεις οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται με βάση το Ελληνικό στοιχείο, καθώς το μπάτζετ δεν θα είναι όπως των προηγούμενων χρόνων.

Nikos_Milis_2921a.jpg

 

Βέβαια και πάλι η ομάδα του Ολυμπιακού θα έχει υψηλούς στόχους, με βασικότερο την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Το σημαντικό είναι ότι ο Φοίνικας χάνει μέσα από τα χέρια του έναν σπουδαίο παίκτη τον οποίο είχε στο ρόστερ τα τελευταία δύο χρόνια. Μάλιστα ο Μήλης όποτε κλήθηκε να βοηθήσει την Συριανή ομάδα το έκανε και με το παραπάνω.

Μην  ξεχνάμε πως ήταν ο MVP στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό όπου το «Πειρατικό» είχε επικρατήσει με 0-3 της ομάδας του κ. Ανδρεόπουλου, αλλά και στη σειρά της ημιτελικής φάσης, είχε μία πολύ καλή παρουσία. Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό από ο Μήλης δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση από τον Φοίνικα κι αυτό του δίνει το δικαίωμα να μιλά με  οποιαδήποτε ομάδα από την στιγμή που είναι ελεύθερος.

Ο ίδιος ο παίκτης μίλησε με την «Κοινή Γνώμη» και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον που υπάρχει. «Ναι υπάρχει πρόταση από πλευράς του Ολυμπιακού, συζητάμε, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι οριστικό»

Για το αν από πλευράς Φοίνικα έχει δειχθεί κάποια… κρούση είπε: «Από πλευράς Φοίνικας δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Δεν μου έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον».

Διοικητική καθυστέρηση

Οι εκλογές του ερασιτέχνη ανήκουν στο παρελθόν καθώς ήδη εκλέχθηκε η νέα διοίκηση. Αυτό που καθυστερεί είναι η δημιουργία της τριμελής ή πενταμελής  διοίκηση του ΤΑΑ. Βέβαια ακόμη δεν έχει αποφασιστεί το πότε θα πραγματοποιηθούν  αρχαιρεσίες και τα νέα μέλη του Ερασιτέχνη θα αναλάβουν τα πόστα τους. Όπως επίσης κανείς δεν γνωρίζει τη σύνθεση του ΤΑΑ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν σύμφωνα με πληροφορίες σκέψεις το ΤΑΑ να μετατραπεί σε  ΙΚΕ . Αυτό θα γίνει γνωστό με την δημιουργία της νέας σύνθεσης της ομάδας που θα τρέξει το επαγγελματικό κομμάτι του Φοίνικα Σύρου.

Ενδιαφέρον για Ρώσο διαγώνιο

Μπορεί να μην έχει οριστεί ακόμη διοίκηση που θα… τρέξει το επαγγελματικό κομμάτι της ομάδας της Σύρου, όμως μεταγραφικό… ενδιαφέρον υπάρχουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φοίνικας Σύρου – ONEX  έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για Ρώσο διαγώνιο. Οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο. 

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία SPORT CYCLADES
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εύκολα 3-0 την Ελπίδα Αμπελοκήπων ο Φοίνικας Σύρου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares