Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 12:06

Α.Ε. Μυκόνου: Οι σίγουροι για το ρόστερ και η προετοιμασία στο Καρπενήσι

Του ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΛΥΜΙΩΤΗ

Στην τελική ευθεία για την έναρξη της  προετοιμασίας της έχει μπει πλέον η… ενωμένη ομάδα της Μυκόνου. Για την Αθλητική Ένωση Μυκόνου όπως θα είναι και το νέο όνομα της ομάδας που θα προέλθει από τη συγχώνευση του Α.Ο. Μυκόνου και της Άνω Μεράς, προχωράει με γοργούς ρυθμούς η κατάρτιση του ρόστερ, που αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχει ολοκληρωθεί.

Ως πρόεδρος στο νέο Δ.Σ. που θα σχηματιστεί από τις εκλογές που θα γίνουν μόλις ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διεργασίες της μετάβασης στο νέο καθεστώς, θα είναι ο Αλέκος Κουκάς, ενώ αντιπρόεδρος θα είναι ο νυν πρόεδρος της Άνω Μεράς Νίκος Σαντοριναίος.

Από πλευράς της περσινής Άνω Μεράς κάτοικοι Μυκόνου θα παραμείνουν οι Λεσάι, Παλιούρας, Σούλτσε, Αχείμαστος και Κωνσταντινίδης, ενώ από πλευράς Α.Ο. Μυκόνου οι Αλεξανδρόπουλος, Παπαδόπουλος, Βλαχόπουλος και Σαββόπουλος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσοι αγωνίστηκαν πέρυσι θα αποτελέσουν παρελθόν αφού θα υπάρχει και η ομάδα που θα συμμετάσχει στο τοπικό πρωτάθλημα Κυκλάδων.  

Όσον αφορά μεταγραφικούς στόχους υπάρχει ήδη συμφωνία με τον πρώην παίκτη της Καλλιθέας Νίκο Καλτσά, δυο νεαρούς (Παπαθανασίου, Μπαλωμένος) με τις επίσημες ανακοινώσεις να είναι απλά θέμα χρόνου. Θεωρείται πολύ πιθανό το ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αφού έχει ήδη προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση του Ανδρέα Σκέντζου και των παικτών του να γίνει τη Δευτέρα 27 Ιουλίου.

Τις πρώτες μέρες θα γίνουν ιατρικές εξετάσεις και προπονήσεις στη Μύκονο. Στις 6 Αυγούστου η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα παραμείνει για προετοιμασία έως τις 14 Αυγούστου, ενώ στις 10 του ίδιου μήνα θα δώσει και το πρώτο φιλικό κόντρα στον Αήττητο Σπάτων.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares