Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012 02:54

Μοιράστηκαν βαθμούς αλλά όχι εντυπώσεις…

ANAGENNHSH-PYRGOS 2012

Στο ''χ'' κόλλησαν Αναγέννηση και Πύργος στην σημερινή αναμεταξύ τους αναμέτρηση, που διεξήχθη υπό το φώς των προβολέων του ΔΑΚ Νάξου.

Η Σαντορινιοί «κλώτσησαν» την ευκαιρία για να πιάσουν την κορυφή, χάνοντας δύο (2) βαθμούς απέναντι στην ουραγό Αναγέννηση, η οποία William Hill Sports μάλιστα έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι και κέρδισε τις εντυπώσεις. Από την άλλη πλευρά της η ομάδα του Λευτέρη Τζούρου άργησε να μπει στο πνεύμα του αγώνα και με σαφέστατο πρόβλημα στην τελική πάσα, ήταν η ομάδα που τελικά ίσως είναι ευχαριστημένη από το γκολ της ισοφάρισης στο 80΄ ( 1-1), πράγμα που δήλωσε και ο προπονητής της μετά την λήξη του παιχνιδιού.

Ανώτεροι μέχρι το 70΄.

Ανώτερη η Αναγέννηση μέχρι το 70ο λεπτό του αγώνα (7-3 τελικές), όπου βάρυναν τα πόδια και έδειξε την εικόνα μιας απροπόνητης ομάδας, η οποία δεν είχε να δώσει κάτι άλλο στο ματς. Οι Αγερσανιώτες σαφέστατα μέχρι εκείνο το σημείο ήταν πιο ομάδα, απέναντι στον Πύργου που έδειχνε να ψάχνετε μέσα στο γήπεδο. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως ο Πύργος ισορρόπησε τον αγώνα και μάλιστα αν στεκόταν πιο τυχερός, είχε την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι, όταν στο 90΄χάθηκε μοναδικό τετ α τετ από τον Φύτρο.

Τα γκολ

Αν και θα μπορούσε να είχε διευρυνθεί πολύ ο δείκτης του σκορ, τελικά οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα… αρχής γενομένης από το 25΄, όπου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σέμε να σεντράρει από δεξιά και τον Ζάνο να νικά με κεφαλιά τον Καραμολέγκο. Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο τέλος και συγκεκριμένα στο 85΄, όπου σε συνδυασμένη προσπάθεια του Πύργου και μετά από κόντρες στην άμυνα της Αναγέννησης, ο Αγκαράϊ γίνετε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην μεγάλη περιοχή και με εκπληκτικό σουτ φέρνει τον αγώνα στα ίσα (1-1).

Τραυματισμός Διαιτητή

Ο πρώτος τραυματισμός του παιχνιδιού ήρθε πριν το σφύριγμα της έναρξης , όταν ο κύριος Δεσύπρης κατά την είσοδο των ομάδων είχε μια ατυχής πτώση στο ταρτάν του ΔΑΚ. Συνέπεια αυτού του τραυματισμού ήταν η αλλαγή ρόλων, με τον Διαιτητή (Δεσύπρη) να γίνετε επόπτης στο 6ο λεπτό και την θέση του στον αγώνα να παίρνει ο κύριος Δρόσος, που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν Α΄ βοηθός.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Νάξου (Πολεμης): Χωριανοπουλος, Παπανικολαου, Πιτταρας, Σεμε, Δελιμαρης, Φακινος, Μπελεγκου, Βαγγενας (35΄Δεγαιτας), Μπακαλος (45΄Γρατσιας), Κεραμιωτης (85΄Αλμπανιδης), Ζανος.

ΑΟ Πύργου (Ζουρος): Καραμολεγκος, Hoxhaj, Δαμιγος (65΄ΦυτροςΜ.), Κλουβατος, Κυβρικοσαιος, Χρυσοχος, Αgaraj, Νομικος, Δεδρινος (46΄Γεωργιαδης), Φυτρος, Κατσιπης (55΄Κλουβατος Κ).

Ακολουθούν φωτογραφίες, τα γκολ και δηλώσεις από τον αγώνα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares