Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 18:57

Κουνάει μαντίλι από τη Σαντορίνη ο Ράφα Ζέλο

Ο Ράφα Ζέλο μετακινήθηκε πέρυσι στη Θύελλα Καμαρίου και φρόντισε από τις πρώτες ημέρες να κερδίσει τους ανθρώπους της ομάδας, δικαιώνοντας τους για την επιλογή τους.

Ο ικανότατος μέσος έδειξε με τις εμφανίσεις του ότι μπορεί να αντέξει τον πρωταθλητισμό αφού σε αρκετά ματς ξεχώρισε με την απόδοση του και ήταν από τους πρωταγωνιστές των Καμαριανών.

Η φετινή χρονιά ωστόσο δεν θα τον βρει στη Σαντορίνη, αφού επαγγελματικοί λόγοι τον αναγκάζουν να βρίσκεται στην πρωτεύουσα λόγω μιας επιχείρησης που άνοιξε και δραστηριοποιείται.

Ο σπουδαίος μέσος με παραστάσεις από την Γ' Εθνική με τις φανέλες των Παλληνιακού, Ιωνικού, Λουτρακίου και Θύελλας Καμαρίου είναι δεδομένο ότι θα έχει δεχτεί προτάσεις ωστόσο δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις. 

Ο ίδιος μέσω της ιστοσελίδας μας αποχαιρέτησε την ομάδα λέγοντας:

"Δεν περίμενα ποτέ πως θα δεθώ τόσο πολύ με μια ομάδα μέσα σε ένα τοσο μικρό χρονικό διάστημα. Με μισή καρδιά ανακοίνωσα πως δεν θα συνεχίσω φέτος στην Σαντορίνη λόγω προσωπικών υποχρεώσεων. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα τον κύριο Φουστερη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, τον Κώστα Ρουσσο που είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει και τους ανθρώπους του όμορφου αυτού νησιού που γίναμε πολύ καλοί φίλοι. Θέλω να ευχαριστήσω τον φυσιοθεραπευτη της ομάδας Γιώργο Τζιλιο που με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό για την χρονιά που πέρασε.

Εις το επανιδείν"

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares