Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 22:27

Πανναξιακός: ''Στα μπλε και ο Δήμας''...

DIMAS FANELA

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε τις μεταγραφές του Ιανουαρίου ο Πανναξιακός.

William Hill Sports Η ομάδα της Νάξου μετά τους: Σταματίου και Παναγιώτου, σήμερα ανακοίνωσε και τον Γιώργο Δήμα, ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε λύσει την συνεργασία του με τον Φωκικό (Γ΄ Εθνική).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δήμας προπονείτε ήδη δύο (2) εβδομάδες με τον Πανναξιακό, διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την έκδοση του δελτίου του βορειοηπειρώτη ποδοσφαιριστή.

Το προφίλ του παίχτη.

Ο Γιώργος Δήμας είναι γεννημένος στις 14/09/1985 στο Αργυρόκαστρο, όπου και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος στην LOUFTETARI (Α΄Εθνική). Γρήγορα το πηγαίο του ταλέντο τον οδήγησε να αγωνίζεται σε όλες τις Εθνικές ομάδες υποδομών της Αλβανίας (Παίδες, Νέοι, Ελπίδες).

Ο αμυντικός μέσος στην συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα, όπου αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου (2006-2009 Γ΄,Γ΄,Β΄) και στην συνέχεια μετακόμισε για δύο χρονιές (2009-2011) στον Φωκικό (Γ΄Εθνική).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Δήμας, έχει στο παρελθόν υπάρξει συμπαίχτης στον Ολυμπιακό Βόλου με τον Αστέριο Θέμελη (Τερματοφύλακα Πανναξιακού), αλλά και με τον Γιάννη Κωστόπουλο, με τον οποίο συνυπήρξαν τα δύο (2) τελευταία χρόνια στον Φωκικό.

Λίγο μετά την υπογραφή του με τον Πανναξιακό ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο sportcyclades.gr:

« Είμαι πολύ χαρούμενος για την συνεργασία μου με τον Πανναξιακό και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Δήλωσε επίσης τον θαυμασμό του για την ομάδα λέγοντας:

«Μακάρι να ήταν όλες οι ομάδες υγιείς και οργανωμένες σαν τον Πανναξιακό. Με έχει ξαφνιάσει ευχάριστα η οργάνωση που υπάρχει στην ομάδα…. Πράγμα που δεν το συναντάς ακόμα και σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών».

Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή και είναι πολύ πιθανό να ντεμπουτάρει με τους ''Μπλε'' το Σάββατο.


Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares