Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 21:45

Το ευχαριστώ του Μιχάλη Παπαδάκη για τα ''Σπαράγματα''

Η ξεχωριστή και επιτυχημένη βραδιά της παρουσίασης του βιβλίου (Τα σπαράγματα των γηπέδων)  του Μιχάλη Παπαδάκη αποτελεί μόνο την αρχή για το ταξίδι του βιβλίου.

Μέσω ανακοίνωσης του στην προσωπική του σελίδα στο face book ο Μιχάλης Παπαδάκης ευχαριστεί όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την τόσο σημαντική βραδιά γι αυτόν, ενώ κάνει ξεχωριστή μνεία στους ανθρώπους που παρουσίασαν τα ''Σπαράγματα του'' όπως αποκαλεί ο ίδιος το βιβλίο του.

Δείτε την ανακοίνωση:

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους εκλεκτούς φίλους για την τιμή που μου κάνατε δίνοντας το παρών στην παρουσίαση των "Σπαραγμάτων" μου, καθώς και σε όλη την οικογένεια του Νηρέα (ΠΑΙΔΙΑ, γονείς, μέλη του Δ.Σ., πρώην συμπαίκτες) για την μεγάλη χαρά που μου δώσατε!

Όσο για τους εξαιρετικούς ομιλητές την παντοτινή μου ευγνωμοσύνη μαζί με δυο αράδες από 'δω για τον καθένα τους ξεχωριστά:

Αλέξης Σπυρόπουλος: ήρθε και με το άκουσμα της φωνής του μας έφτιαξε τη βραδιά! Σεμνός ως άνθρωπος, κουβαλάει έναν... παλαιό κώδικά ηθικής ως επαγγελματίας!

Μανόλης Γρηροράκης: ευφυέστατος, μειλίχιος, χαμογελαστός και... αδελφός

Θάνος Σαρρής: εξαιρετικός δημοσιογράφος-ερευνητής με επαγγελματικό αυτοσεβασμό, μα πάνω απ' όλα ένας πολύ καλός φίλος!

Τέλος, για τον Τάσο Κασαπίδη τι να πω... Απλά ένας από τους καλύτερους (συν)ανθρώπους που γνωρίζω ο οποίος με τιμά με την φιλία του τόσα χρόνια!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares