Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 16:41

Τουρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Σκαφτούρου από το Παλαιό Φάληρο

Οι δυο τους έχουν περάσει πολλά...

Από παιδιά μεγάλωσαν μαζί, με τις οικογένειες τους να γνωρίζονται αρκετά χρόνια με αποτέλεσμα η σχέση αυτή να περάσει και στην επόμενη γενιά. Ο Παναγιώτης Σταυριανάκος , ο πρόεδρος του Παλαιού Φαλήρου όχι απλά αποτελούσε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τον εκλιπόντα, αλλά ήταν το «αίμα του» όπως χαρακτήριζε ο Παναγιώτης Σκαφτούρος.

Μεγάλωσαν στον Πειραιά, έκαναν αμέτρητες παρέες, και φυσικά ο Σκαφτούρος ήταν ο λόγος που ο κ. Σταυριανάκος αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα με το Παλαιό Φάληρο.

Οι δυο τους μιλούσαν καθημερινά για πολλές ώρες στο τηλέφωνο και προσπαθούσε ο ένας να συμβουλευτεί τον άλλον σε όλα τα θέματα που αφορούν τις ζωές τους.

Ο Παναγιώτης Σταυριανάκος χάνει έναν πραγματικό ΑΔΕΛΦΟ του όχι απλά έναν φίλο.

Ένα πρόσωπο που είχε μοιραστεί σχεδόν τα πάντα μαζί του και δεν θα μπορεί να το ξανακάνει από εδώ και στο εξής. Στο άκουσμα της είδησης, ο κ. Σταυριανάκος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, έχασε τον αδελφό του, το αίμα του, τον φίλο του και τον άνθρωπο που τον αντιπροσώπευε στο 100%. Η ζωή είναι σκληρή όμως αυτό το χτύπημα είναι βαρύ για τον πρόεδρο του Παλαιού Φαλήρο.

Ο ίδιος ωστόσο βρίσκει τη δύναμη να σταθεί στο πλάι της οικογένειας Σκαφτούρου, παίρνοντας την πρωτοβουλία να διοργανώσει από εδώ και στο εξής Τουρνουά με το όνομα «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΑΦΤΟΥΡΟΣ». Ο σκοπός της κίνησης αυτής έχει να κάνει προκειμένου να τιμάται η μνήμη του Παναγιώτη Σκαφτούρου και θα γίνεται κάθε 25/6 (την ημέρα που σκοτώθηκε ο Παναγιώτης) στο γήπεδο «ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ». Μάλιστα τα έσοδα του θα διατίθενται σε κάποιο ίδρυμα χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιο θα ειναι αυτο.

Οι κινήσεις αυτές είναι εξαιρετικές και αξίζουν πολλά μπραβο στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΟ που τιμάει τον «Αδελφό» του, όπως του αρμόζει. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Σταυριανάκο, συντετριμμένος από την είδηση δεν θέλησε να μας πει τίποτα, όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares