Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012 18:09

Κόλλησαν στο ''Χ'' Νηρέας και Άνω Σύρος (photo)...

MHREAS-ANO SIROS PENALTI630

Ένα παιχνίδι με πολύ πάθος και ένταση παρακολούθησαν οι περίπου 150 φίλαθλοι σήμερα στο γήπεδο των Μαρμάρων μεταξύ του Νηρέα και της Άνω Σύρου.

William Hill Poker Το παιχνίδι ξεκίνησε με αλλαγή επόπτη, όπου σύμφωνα με το άρθρο 12 του ΚΑΠ, οι αρχηγοί των δύο ομάδων επέλεξαν τον κ. Κουζούμη, ενάντι του κ. Μενδρινού που δε μπόρεσε να μεταβεί στην Πάρο, λόγω αρρώστειας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε νωθρά και μέχρι το 30' είχε καταγραφεί μόνο μία φάση για τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα στο 11', ο Μανουδάκης επιχείρησε σουτ, ο Βεντούρης με υπερένταση έδιωξε τη μπάλα που βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι, πριν βγει άουτ. Στο διάστημα μέχρι το μισάωρο, βγήκαν κάποιες κίτρινες κάρτες από το διαιτητή, στο 15' στον Τόδρη, στο 18' στον Στόιτσεφ και στο 25' στον Τέτλα. Όμως στο 31' ο ΑΟ Άνω Σύρου, κέρδισε ένα φάουλ πλάγια δεξιά από την περιοχή, που εκτέλεσε στο απέναντι παράθυρο της εστίας του Νηρέα, ο Βαμβακούσης, δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Λίγο έλειψε να γίνει και το 0-2, όταν ο Στόιτσεφ μπήκε στην περιοχή, όμως το σουτ του έδιωξε σε κόρνερ ο Βεντουρής. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο 33', όταν ο Κορτιάνος έβγαλε παράλληλα στον Αριανούτσο, όμως ο Σαγρές έδιωξε σε κόρνερ. Στο 36' ο διαιτητής, έδειξε κίτρινη κάρτα στον Αιγινίτη και δυο λεπτά αργότερα διέκοψε τον αγώνα και απέβαλλε τον προπονητή του Νηρέα και τον πρόεδρο του από τον πάγκο. Στο 41' ήταν η σειρά του Χαβδούλα να William Hill Sports κιτρινιστεί για σκληρό μαρκάρισμα. Το φάουλ εκτέλεσε ο Μοστράτος, ο Σαγρές εκτινάχτηκε στην αριστερή του γωνία και έκανε την απόκρουση του αγώνα, σε κόρνερ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αριανούτσος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Τσιάκαλο, που πήρε και κίτρινη κάρτα. Ο Μοστράτος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και ισοφάρισε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, με παιχνίδι κέντρου. Αυτό μέχρι το 64' όπου σε μια φάση που δε μύριζε γκολ, ο Στόιτσεφ, εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία της άμυνας του Νηρέα και με πλασέ έκανε το 1-2. Οι φιλοξενούμενοι δε μπόρεσαν να χαρούν πολύ το προβάδισμά τους, καθώς ο Μοστράτος με το δεύτερο προοσωπικό του τέρμα, μετά από πάσα του Χατζία παράλληλα μέσα στην περιοχή, έκανε το 2-2. Η Άνω Σύρος ανέβηκε και στο εξάλεπτο 79'-85' έχασε τρεις ευκαιρίες να σκοράρει. Στο 79', ο Τζώρτζης είχε απευθείας εκτέλεση φάουλ άουτ, στο 84', ο Μανουδάκης μπήκε από δεξιά, το σουτ του όμως πέρασε άουτ και στο 85' ο Τζώρτζης από πάσα του Μανουδάκη, πλάσαρε άουτ. Ο Νηρέας όμως είχε δυο κλασσικές ευκαιρίες να πάρει το ματς στο τέλος, όταν ο Αριανούτσος, στο 87', πέρασε τρεις παίκτες, βγήκε τετ α τετ όμως του έκλεισε το δρόμο προς τα δίχτυα ο Σαγρές και τέλος στο 89', ο Πραμάτιας, από πάσα του Τόδρη, νικήθηκε και πάλι από τον Σαγρέ.

Από το Νηρέα, πολύ καλή απόδοση είχαν ο Αριανούτσος, ο Τόδρη και ο Μπίμπα ενώ από τον ΑΟ Άνω Σύρου, ο εκπληκτικός Σαγρές, ο Μανουδάκης και ο Στόιτσεφ. Ο Νηρέας ήταν άτυχος καθώς οι δύο από τις τρεις αλλαγές ήταν αναγκαστικές λόγω τραυματισμού.  Την επόμενη αγωνιστική ο Νηρέας ταξιδεύει στη Μήλο, ενώ η Άνω Σύρος έχει ρεπό.

ΝΗΡΕΑΣ (Σπυρόπουλος) : Βεντουρής, Χατζία, Τέτλα, Αιγινήτης (83' λ. τρ. Πραμάτιας), Τριπολιτσιώτης (55' λ.τρ. Μπαρμπαρήγος), Μπίμπα, Τόδρη, Κορτιάνος (71' Γκεμπόρις), Αριανούτσος, Ρούσσος Μ., Μοστράτος

ΑΟ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ (Πούλος) : Σαγρές, Δημόπουλος, Βαμβακούσης (70' Κόκκαλης), Τσιάκαλος, Δημητρακόπουλος, Χαβδούλας, Σίμος (46' Συριανός), Τζώρτζης, Στόιτσεφ, Μανουδάκης, Αληφραγκής

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares