Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 12:02

Χωρίζουν οι δρόμοι Σαντορίνης-Καραλή

Μετά την πρόσληψη του Νίκου Παντελή η διοίκηση της Σαντορίνης 2020 συνεχίζει τον προγραμματισμό τον προγραμματισμό της προκειμένου στην έναρξη προετοιμασίας η ομάδα να είναι έτοιμη.

Σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε επικοινωνία της διοίκησης με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κάραλη με τις δύο πλευρές μετά από φιλική συζήτηση να αποφασίζουν να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο Καραλής πήγε πέρυσι στη Θύελλα Καμαρίου και βοήθησε σημαντικά την ομάδα να να πρωταγωνιστήσει αφού σε αρκετά ματς ήταν εκ των κορυφαίων.

Απόδειξη αποτελούν τα 11 τέρματα που σημείωσε ο GK σε 23 παιχνίδια δείχνοντας την κλάση του. Νέα σεζόν δεν θα βρω τον Γιάννη Καραλή στη Σαντορίνη και οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του μπορούν και επίσημους να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Μεταξύ άλλων ο Καραλής έχει περάσει από Εθνικό Πειραιά, Ιωνικό, Ατρόμητο, ΑΕΚ, Λαμία, Κέρκυρα και πολλές άλλες ομάδες ενώ πρόπερσι πανηγύρισε πρωτάθλημα με τον Ασπρόπυργο.

Αναλυτικά, η δήλωση του: "Ευχαριστώ την Θυελλα Καμαριου για την συνεργασία μας. Και ιδιαίτερα του φιλάθλους της ομάδας για την αγάπη προς το πρόσωπο μου".

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares