Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 22:48

Μπλερίμ Ζόνγκα: Άξια στο φάιναλ φορ του παιδικού ο ΑΟ Άνδρου

Η περυσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων στις παγκορασίδες, η συμμετοχή στο φάιναλ φορ των εφήβων στην Τήνο, η δεύτερη θέση στα μίνι αγόρια και η τρίτη στους παμπαίδες φαίνεται πως ήταν η απαρχή για μία σειρά από επιτυχίες στον ΑΟ Άνδρου.

Ενός σωματείου, που μαζί με τον Πλοηγό Αντιπάρου και -προς το παρόν- τον ΑΟ Μυκόνου είναι από αυτά που προπονούνται σε ανοιχτό γήπεδο υπό δύσκολες κυρίως τον χειμώνα καιρικές συνθήκες.

Αναμφίβολα η φετινή σεζόν, αν και …τελείωσε άδοξα λόγω της πανδημίας, ήταν μία χρονιά που στον σύλλογο του βορειότερου νησί των Κυκλάδων θα θυμούνται για πάντα. Οι Ανδριώτες του Κυριάκου Μουστάκα, κατέκτησαν την δεύτερη θέση στον Α’ όμιλο του εφηβικού, την πρώτη θέση και αήττητοι στο παιδικό και την τρίτη θέση στις κορασίδες που μετά την αποχώρηση του ΑΟ Ερμούπολης, τους …χάρισε το εισιτήριο για ακόμη ένα φάιναλ φορ.


Με αφορμή τα επικείμενα φάιναλ φορ της ΕΣΚ Κυκλάδων, το “SportCyclades” ξεκινάει αφιέρωμα σε κάθε ομάδα που συμμετέχει στην τελική φάση βάση της θέσης στην βαθμολογία του εκάστοτε ομίλου με μία μίνι συνέντευξη, τριών ερωτήσεων, με αθλητή, ή αθλήτρια από κάθε σωματείο. Η αρχή γίνεται από το παιδικό πρωτάθλημα που βάση ημερομηνίας θα διεξαχθεί πρώτο και συγκεκριμένα στις 6 & 7 Ιουλίου στο κλειστό της Μάρπησσας στην Πάρο.


zonga_2_d18b3.jpg

Από την παιδική ομάδα του ΑΟ Άνδρου, στο σάιτ μας και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά μίλησε ο Μπλερίμ Ζόνγκα, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

- Πως αισθάνεσαι με τη συμμετοχή της ομάδας σου στο φάιναλ-φορ κι επί προσωπικού επιπέδου; 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συμμετοχή μας στο φάιναλ φορ, το περιμένουμε πολύ καιρό. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και θεωρώ πως αξίζαμε να πάμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες. Προσωπικά ανυπομονώ να παίξουμε και πιστεύω πως θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για όλους».

- Η πανδημία του κορονοϊού και η αποχή των ομάδων για μεγάλο διάστημα από προπονήσεις κι επίσημα ματς πως νομίζεις μπορεί να επηρεάσει την δική σας απόδοση, αλλά και της διοργάνωσης;

«Η πανδημία μας επηρέασε αρκετά καθώς είχαμε πολύ καιρό να παίξουμε μπάσκετ, αλλά τώρα προπονούμαστε για να φτάσουμε στο σημείο που ήμασταν. Όσο για την διοργάνωση δεν πιστεύω πως θα επηρεαστεί γιατί οι ομάδες θα είναι όλες έτοιμες και πιστεύω πως το φάιναλ φορ θα είναι πολύ ανταγωνιστικό».

- Θεωρείς μέσα από το φάιναλ-φορ μπορείς να δείξεις τις ικανότητές σου για να κάνεις το βήμα παραπάνω;

«Νομίζω πως ναι, γιατί οι ομάδες που παίζουν είναι πολύ καλές, και πολλά παιδιά θα ήθελαν να δείξουν τις ικανότητες τους ώστε να συνεχίσουν να παίζουν και σε μεγαλύτερο επίπεδο».

zonga_3_9d967.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares