Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 13:08

Αποχωρεί από τη Σαντορίνη ο Νίκος Βαλαβανόπουλος

Ήταν ένας χρόνος εξαιρετικός στη Σαντορίνη τόσο σαν εμπειρία αλλά και από αγωνιστικής άποψης, αφού ο Πανθηραϊκός είχε στις τάξεις του ένα πραγματικό ''κανόνι'' στο σκοράρισμα.

Ο λόγος για τον επιθετικό Νίκο Βαλαβανοπουλο ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα και πλέον θα κληθεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Βορειοελλαδιτης επιθετικός κλήθηκε να αγωνιστεί πέρυσι για λογαριασμό του Πανθηραϊκού και όχι απλά τα πήγε εξαιρετικά αλλά δικαίωσε στο απόλυτο τους ανθρώπους που τον επέλεξαν.

Σημειώνοντας τέρματα που χάρισαν πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του (10 σε αριθμό), ο ''Βάλα'' έδειξε την κλάση του και ήδη αρκετές ομάδες έχουν επικοινωνήσει μαζί του για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Βαλαβανοπουλος θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που συνεργάστηκε δηλώνοντας τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους για την άψογη συνεργασία μας. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στο καινούργιο τους πλάνο, είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα φίλους. Παράλληλα ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους της ομάδας για την στήριξη προς το πρόσωπο μου. Εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares