Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 18:59

Live από Σαντορίνη: Ρεπορτάζ από τις γενικές συνελεύσεις με φόντο τη συνένωση

Πρίν από λίγη ώρα ξεκίνησαν οι δυο Γενικής Συνέλευσης σε Καμάρι και Φηρά με κύριο θέμα συζήτησης να έχει να κάνει τη συνένωση των ομάδων της Σαντορίνης.

Από πλευράς Πανθηραϊκου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αντώνη Κοραή, το λόγο πήραν οι κύριοι Χάρης Σαρρής και Νίκος Καμπουράκης όπου ανέλυσαν το πλάνο και τώρα ακούν προσεκτικά τις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων. 

Από το έτερο στρατόπεδο, το λόγο πήρε στην αρχή ο γενικός γραμματέας της ομάδας, κ. Βαγγέλης Φουστέρης. Ο δημοσιογράφος, Σπύρος Μάκαρης που βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα στο Καμάρι μας ενημέρωσε ότι η διαδικασία ξεκίνησε νωρίτερα με τον κ. Φουστέρη να καταθέτει την επίσημη θέση του συλλόγου, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης όπου έκανε τον αγωνιστικό απολογισμό πριν ξεκινήσουν οι ερωτήσεις. 

Από την πλευρά της Θύελλας Καμαρίου, ειπώθηκε ότι το νέο Δ.Σ. της ενιαίας ομάδας θα εκπροσωπείται από 5 μέλη του Πανθηραίκού, 5 της Θύελλας Καμαρίου, 2 του Πύργου, 1 του Καρτεράδου, 1 της Λάβας ενώ μέσα σε αυτό θα υπάρχει και ένας αντιδήμαρχος (15μελές).

Παράλληλα έχουν γίνει ενέργειες προκειμένου το γήπεδο του Καμαρίου να παραδωθεί στο ΔΑΠΠΟΣ προκειμένου να τοποθετηθεί χλοοτάπητας 7ης γενιάς, ενώ ο κ. Φουστέρης τόνισε το εξής: Όσο βρίσκονται στο Δ.Σ. της ομάδας πολιτική παρέμβαση δεν θα επιτρέψω. 

Με την πλευρά του ο κ. Θεοδοσιάδης δήλωσε ότι στις πρώτες συναντήσεις που έγιναν, έχουν παρθεί αποφάσεις αναφορικά με τα πρόσωπα που θα συγκροτήσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τις θέσεις που θα πάρουν.

Στη Γενική Συνέλευση της Θύελλας Καμαρίου το παρων έδωσαν και οι Παλαίμαχοι της ομάδας, οι οποίοι μέσω του Αντώνη Χάλαρη, τάχθηκαν υπέρ της συνένωσης των ομάδων.

(Ανανεώνετε η ενημέρωση συνεχώς)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares