Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 23:48

Με ''Καπετάνιο'' τον Σταύρο Κονιδάρη και την επόμενη σεζόν ο ΑΠΣ Κύθνου

Το πράσινο φως για την ανανέωση της συνεργασίας του Σταύρου Κονιδάρη με τον ΑΠΣ Κύθνου έχει ανάψει, καθώς σύμφωνα με τη διοίκηση ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει να ηγείται της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου και την επόμενη σεζόν.

Η εξέλιξη αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, καθώς ο Σταύρος Κονιδάρης έχει συνδέσει το όνομα του με τις επιτυχίες του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, τόσο σε επίπεδο ανδρικής ομάδας, όσο και με αυτό της ακαδημίας και την πολύ καλή πορεία που είχε η Κ14 την περσινή χρονιά.

Ο ίδιος, επιβεβαίωσε την πληροφορία μας, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την αναγνώριση της δουλειάς που έχει κάνει.

Συγκεκριμένα, με αποκλειστική δήλωση στο sportcyclades.gr, επισήμανε:

«Το θέμα της παραμονής μου στην ομάδα έχει πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα μίας και μένει μόνο το τυπικό της. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την στήριξη και αναγνώριση των προσπαθειών μου όλα αυτά τα χρόνια από την διοίκηση. Επίσης ευχαριστώ πολύ και τους αθλητές της αντρικής ομάδας για την στήριξη τους. Ο σύλλογος έχει όνειρα και προϋποθέσεις μιας και φέτος όπως γνωρίζετε θα παίζει τα εντός έδρας στο δικό του γήπεδο. Επίσης θέλω να σταθώ και στην ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ πορεία της Κ 14 όπου θα λάβει μέρος στο final four. Όλα αυτά λοιπόν μου δίνουν δύναμη και κουράγιο για την συνέχεια. Θέλω να πιστεύω πως θα σταθώ επάξια στις προσδοκίες της διοίκησης των αθλητών αλλά και του φιλάθλου κοινού της ομάδας. Ευχαριστώ όμως και το site σας για την ανάδειξη όλης αυτής της προσπάθειας».

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares