Σάββατο, 23 Μαΐου 2020 21:34

''ΝΑΙ'' του δημάρχου Αντώνη Σιγάλα στη συνένωση και υποσχέσεις στήριξης [vid]

Αντιπροσωπεία 20 περίπου εκπροσώπων από όλες τις ομάδες της Σαντορίνης επισκέφθηκαν σήμερα το δημαρχείο του Δήμου Θήρας - Θηρασιάς, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Αντώνη Σιγάλα.  

Ανταπόκριση: Παναγιώτης Μυτιληναίος 

Σκοπός της συνάντησης δεν ήταν άλλος από το εγχείρημα της συνένωσης των ομάδων του νησιού, καθώς οι εκπρόσωποι των ομάδων έχουν τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι στηρίζουν πολλά στην αρωγή του δήμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μυτιληναίου, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, με τον δήμαρχο να εκφράζει την απόλυτη στήριξη και την βούληση να σταθεί δίπλα σε κάθε προσπάθεια που θα γίνει.

Ο κ. Σιγάλας επανέλαβε τα όσα είχε υποσχεθεί στην κοπή της πίτας της Θύελλας Καμαρίου, όπου είχε πει ότι, εφόσον επιτευχθεί η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία ο δήμος του νησιού θα καλύψει όλα τα έξοδα μετακίνησης και όχι μόνο.

Φυσικά, υπήρξε και η υπόσχεση ότι ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες για την κατασκευή του γηπέδου στη Σαντορίνη, πράγμα που αποτελεί πάγιο αίτημα όλων των ομάδων του νησιού.

Βάρος στις ακαδημίες

Ο κ. Σιγάλας επισήμανε στους παρευρισκόμενους ότι ο πρωταθλητισμός και οι διακρίσεις στις ομάδες ανδρών είναι κάτι που χαροποιεί όλο το νησί, αλλά παράλληλα ζήτησε από τους εκπροσώπους να ενταθεί η προσπάθεια που γίνεται πάνω στις μικρές ηλικίες.

Μάλιστα στο σημείο εκείνο υπήρξε και είδηση, αφού ο δήμαρχος υποσχέθηκε φέτος γενναία επιχορήγηση, με τον όρο ότι το 50% θα διατεθεί στις ακαδημίες και το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.

Θυμηθείτε τι είχε υποσχεθεί ο δήμαρχος κ. Σιγάλας στην κοπή της πίτας

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares