Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 14:24

Ολοκληρώνονται τα αιτήματα μοριοδότησης των αθλητών της ''χρυσής'' μικτής ομάδας Κ16

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους ποδοσφαιριστές της Μικτής ομάδας της περιόδου 2017-2018 οι οποίοι απάρτιζαν την ομάδα Κ16 και κατέλαβαν την 3η θέση στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων για να συμπληρώσουν άμεσα την αίτηση μοριοδότησης των πανελληνίων εξετάσεων εξέδωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων είχε ενημερώσει από της 7 Φεβρουαρίου και επανέρχεται, καθώς λήγει η διορία.

Αναλυτικά:

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης μας (7-2-2020) και προς ενημέρωση των  ποδοσφαιριστών – μαθητών καθώς και των γονέων τους και των σωματείων, που συμμετείχαν στην Μικτή Ομάδα Κυκλάδων Κ-16 περιόδου 2017-2018 και στην οποία η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων κατέλαβε την 3η θέση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, ότι εντός των ημερών η ΕΠΣΚ θα σας αποστείλει την σχετική αίτηση για την μοριοδότηση των ποδοσφαιριστών – μαθητών της Γ’ Λυκείου που θα δώσουν φέτος Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Η αίτηση αυτή αφού συμπληρωθεί, και μετά από οδηγίες που θα σας δώσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Τμήμα Μικτών Ομάδων της ΕΠΟ κ. Βίνερ Αλέξιο τηλ. 210-9306026), θα σταλεί στην ΕΠΟ (Δ/νση: Πάρκο Γουδί, Τ.Θ. 14161, Τ.Κ. 11527 Αθήνα).

Παρακαλούμε όπως ΑΜΕΣΑ οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν στο email της ΕΠΣ Κυκλάδων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα στοιχεία τους   ( ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου θα σας σταλεί η σχετική αίτηση).

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων                    

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φρέρης Ειρηναίος                     Παρούσης Γεώργιος

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares