Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 21:15

Δημοσκοπήσεις... οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος

Το τελευταίο διάστημα το sportcyclades.gr έχει διεξάγει 4 δημοσκοπήσεις, οι οποίες αγκαλιάστηκαν από τον κόσμο έχοντας μεγάλη συμμετοχή που θα πρέπει να πούμε ότι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Περίπου 25.000 ψήφοι καταγράφηκαν στις τέσσερις δημοσκοπήσεις, που εν πολλοίς πέτυχαν να ενεργοποιήσουν μία μεγάλη μερίδα υγειών φιλάθλων που απλά ήθελαν να εκφράσουν την επιλογή τους και αυτό που τους εκφράζει.

Δυστυχώς όμως δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα, καθώς ανάμεσα στους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους υπήρχε μια μικρή μερίδα που είδε αυτές της δημοσκοπήσεις ως ένα όχημα για να βγάλει στην επιφάνεια δικές του εμπάθειες και ματαιοδοξίες.

Παρατηρήθηκαν αρκετές μεγάλες αλλαγές στα αποτελέσματα, πράγμα που κάποιος μπορεί να χαρακτηρίσει ακόμη και ως φυσιολογικό, αλλά όχι εμείς.

Η φήμη του δίκαιου, του σωστού και του καθαρού, χτίζεται με κόπο και η διάρκεια στο πέρασμα του χρόνου είναι αυτή που καθιερώνει στις συνειδήσεις ποιος είναι ο αντικειμενικός και ο αμόλυντος. 

Στην δημοσκόπηση για την ανάδειξη δημοφιλέστερης ομάδας είδαμε αλλαγές τις τελευταίες ώρες που έφεραν ανατροπές στο αποτέλεσμα.

Ναι... προς τιμή τους άνθρωποι συγκεκριμένου σωματείου μας αποκάλυψαν ότι είχαν συντονίσει την προσπάθεια τους προκειμένου να λάβουν την πρώτη θέση -πράγμα που θεωρείται θεμιτό - , αλά προς έκπληξη τους παρατήρησαν ότι τα αποτελέσματα άλλαξαν ίσως και ετεροχρονισμένα.

Για αυτό λοιπόν εμείς αποφασίσαμε να γράψουμε αυτές τις λέξεις. Προτιμάμε αυτόν που είναι ειλικρινής και καταδικάζουμε αυτόν που χτυπάει πλαγίως και υποχθόνια! Είμαστε μία μικρή κοινωνία και όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι σωστός, ποιος πονηρός και ποιος αντικειμενικός!

Για αυτό λοιπόν στην επόμενη δημοσκόπηση καλό είναι να ψηφίσουμε με την καρδιά και το μυαλό μας και όχι με την νοοτροπία του ''να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα'' ...

Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι οι δημοσκοπήσεις παρέχονται από κάποιους παρόχους εντελώς δωρεάν και ως εκ τούτου υπάρχουν αρκετές παραλείψεις και κενά ασφαλείας!

 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares