Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 16:40

Παναγιώτης Μυτιληναίος: Συστρατεύομαι με τη μεγάλη προσπάθεια των ομάδων μας

Βετεράνος ποδοσφαιριστής του Πανθηραϊκού, από τα πρώτα στελέχη της ομάδα και ένας δημοσιογράφος με κύρος που δίνει καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης στης Σαντοπρίνη και όχι μόνο, ο Παναγιώτης Μυτιληναίος ενώνει και εκείνος τη φωνή του με αυτούς που βλέπουν την αναγκαιότητα για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας στο νησί της Σαντορίνης.

Με ένα άρθρο, γεμάτο νόημα και συμβολισμό, ο Παναγιώτης Μυτιληναίος δίνει και εκείνος το στίγμα του σε αυτή την πρωτοποριακή ιδέα που βρίσκεται προ των πυλών να γίνει πράξη:

Για πρώτη φορά στην αθλητική ιστορία του νησιού μας γίνεται μια τόσο μεγάλη και συντονισμένη προσπάθεια συνένωσης των Αθλητικών μας Σωματείων.
Με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και κυρίως μέσα από έναν καλοπροαίρετο διάλογο τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων φαίνεται να καταλήγουν σύντομα στις τελικές τους αποφάσεις, για να πάρουν το λόγο στη συνέχεια οι Γενικές συνελεύσεις των ομάδων μας.
Έχουν συζητηθεί τα πάντα και σύμφωνα με πληροφορίες μας το όνομα Σαντορίνη fcφαντάζει σαν το πιο πιθανό από όλα τα άλλα, για  να χρησιμοποιηθεί ως το όνομα που θα στεγάσει τα ιστορικά μας Σωματεία στο μέλλον.
Άλλωστε το όνομα Σαντορίνη είναι κι αυτό που γνωρίζει απ άκρη σ άκρη όλη η Ελλάδα κι ο κόσμος ολόκληρος και δεν θα μπορούσε να προταθεί κάτι καλύτερο.
Οι στόχοι της Σαντορίνης fcπλέον ξεφεύγουν από τα στενά όρια του Κυκλαδίτικου και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και είναι μεγαλεπήβολα.
Στοχεύουμε ψηλά, πολύ ψηλά γιατί όλοι μαζί μπορούμε.
Όλοι μαζί όμως.

 Ο Δήμος και οι φορείς του νησιού πρέπει επίσης να αγκαλιάσουν την Σαντορίνη  και να την στηρίξουν.
Δεν περισσεύει κανένας από την προσπάθεια.
Σαν ένας από τους αθλητές , που είχαν την τιμή να φορέσουν την φανέλα του Πανθηραϊκού στο παρελθόν, σας συγχαίρω όλους.

Προσωπικά δηλώνω  πως θα στηρίξω τη προσπάθεια με όλες μου τις δυνάμεις και θέτω τον εαυτό μου και όσες δυνάμεις μούχουν απομείνει στη διάθεση σας.
Θέλω κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι στη προσπάθεια.
Τη φανέλα του Πανθηραϊκού στο γραφείο και στη καρδιά μου, συ στρατεύομαι όμως δίπλα σε όλους για να πετύχει η  Σαντορίνη fc.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares