Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020 19:36

Το πλάνο της ένωσης των ομάδων της Πάρου

Μετά την συνάντηση των προέδρων των Παριανών ομάδων,που έγινε σε πολύ θετικό κλίμα,όλοι πλέον αισιοδοξούν βάσιμα για την οριστική συνεννόηση και τη δημιουργία μιας ομάδας στην Πάρο καθώς το κλίμα άλλαξε και η συγκυρία φαίνεται ιδανική.

Ποια είναι όμως τα βασικά σημεία της συμφωνίας και ποια βήματα έχουν ήδη δρομολογηθεί;

Το sportcyclades.gr σας παρουσιάζει τα 6 σημεία που θα στηριχθεί αυτή η συνεργασία.

1.H συμφωνία προβλέπει την δημιουργία μιας ομάδας ανδρικού τμήματος και μία με νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα δώσει την ευκαιρία αγωνιστικής δράσης στους κάτω των 18 ποδοσφαιριστές.Ήδη δικηγόρος συντάσσει το νέο καταστατικό.

2.Οι είκοσι υπογραφές που απαιτούνται θα μπουν από τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων και αργότερα θα συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ με πρόεδρο τον κ. Πετρόπουλο.

3.Οι 4 ομάδες του νησιού θα αναστείλουν τη λειτουργία των ανδρικών τους τμημάτων και θα διατηρήσουν ενεργά μόνο αυτά των ακαδημιών τους.

5.Έδρα της νέας ομάδας θα είναι το Δημοτικό στάδιο της Παροικίας. 

6.Στο όνομα της νέας ομάδας θα υπάρχει και η Αντίπαρος για να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχή παικτών και παραγόντων από το αδελφικό νησί.

Το νερό λοιπόν έχει μπει στο αυλάκι,κάποιες λεπτομέρειες μένει να διευθετηθούν και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε οριστικές ανακοινώσεις.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares