Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020 16:53

Νικήτας Τσαντουλής: Είμαστε ξεκάθαρα υπέρ της συνένωσης στην Πάρο, αλλά... [vid]

Ο Γενικός Αρχηγός του Μαρπησσαϊκού, Νικήτας Τσαντουλής ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος της εκπομπής ''Κυκλάδες και Αθλητισμός''.

Ο παριανός πρώην ποδοσφαιριστής που προσφέρει τις υπηρεσίες του πλέον από άλλο ποδοσφαιρικό πόστο μίλησε μαζί μας για την ομάδα του και την επόμενη μέρα για το Παριανό ποδόσφαιρο, όπου έχουν ήδη δρομολογηθεί εξελίξεις.

Aαναφέρθηκε στις δράσεις των τμημάτων του συλλόγου κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε,αλλά κορυφαία στιγμή της συνέντευξης ήταν η επίσημη παρουσίαση της θέσης του συλλόγου για το καυτό θέμα της επικαιρότητας, που δεν είναι άλλο από τις διεργασίες για τη δημιουργία μίας ομάδας στο νησί.

Ξεκάθαρα και χωρίς ενδοιασμούς διευκρίνισε ότι ο Μαρπησσαϊκός είναι υπέρ της δημιουργίας ενός νέου συλλόγου με την απαραίτητη προϋπόθεση να περιλαμβάνει και τα τέσσερα σωματεία της Πάρου.

Χαρακτήρισε χρυσή την ευκαιρία με την πρωτοβουλία του Βαζαίου Πετρόπουλου, ενώ έκανε σαφές πως η ομάδα του δεν πρόκειται να συναινέσει και να συμμετέχει σε οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια που δεν θα συμπεριλαμβάνει το σύνολο των Παριανών ομάδων.

Μάλιστα εξέφρασε την αισιοδοξία του για μία θετική τελική έκβαση.

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares