Σάββατο, 09 Μαΐου 2020 22:59

Στα σκαριά φιλικές αναμετρήσεις της Μικτής Κ12 με τα Χανιά

Μπορεί ο κορονοϊός να στάθηκε τροχοπέδη στην ομαλή λήξη των πρωταθλημάτων, αλλά η ΕΠΣ Κυκλάδων δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα, αφού εκτός τον προγραμματισμό για την διεξαγωγή των τελικών φάσεων στα πρωταθλήματα υποδομών τον Σεπτέμβριο σχεδιάζει δράση και για την ομάδα Κ12 που πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, όπου θα αντιμετώπιζε τα Χανιά, αλλά αυτό ματαιώθηκε.

Με στόχο λοιπόν την χαρά του παιχνιδιού, η ΕΠΣ Κυκλάδων και η ΕΠΣ Χανίων δεν σκοπεύουν να στερήσουν από τα παιδιά την πολύτιμη αυτή εμπειρία  και αν όλα πάνε καλά, αυτοί οι αγώνες θα διεξαχθούν με τη μορφή φιλικών και εκπαιδευτικών αναμετρήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τα Χανιά ήδη υπήρξε επαφή μεταξύ των προέδρων των δύο ενώσεων, με τον κ. Ειρηναίο Φρέρη να καταθέτει την πρόταση του δύο αναμετρήσεις, μία σε κάθε έδρα, πράγμα που έγινε αποδεκτό από τους Χανιώτες.

Αν τελικά οι συνθήκες επιτρέψουν να υπάρξουν δρομολόγια και πάνω από όλα ασφάλεια σχετικά με την πανδημία, οι αγώνες υπολογίζεται να γίνουν περίπου τον Σεπτέμβριο.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares