Σάββατο, 09 Μαΐου 2020 18:43

Την Τετάρτη η συνάντηση διοίκησης-Χατζηαλέξη στον Χαραυγιακό

Σίγουρα ο Χαραυγιακός μετά την επικύρωση των βαθμολογιών θα πρέπει να γυρίσει σελίδα και να κοιτάξει την επόμενη ημέρα.

Ο λόγος έχει να κάνει με την επιστροφή της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες κάτι που αποτελούσε και κύριο στόχο του συλλόγου την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε.

Ήδη η διοίκηση έχει κάνει τα απαραίτητα συμβούλια μέσω τηλεδιασκέψεων προκειμένου οι νερατζούρι να μην χάσουν ούτε μια ημέρα από τον προγραμματισμό.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες, την προσεχή Τετάρτη αναμένεται να γίνει η συνάντηση της διοίκησης με τον προπονητή, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.

Το θέμα συζήτησης έχει να κάνει με το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών και στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ο κ. Χατζηαλέξης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της διοίκησης, αφού, εάν εξαιρεθεί η εμφάνιση στο Περιστέρι κόντρα στον Ήφαιστο, στα υπόλοιπα ματς ο Χαραυγιακός υπό τις οδηγίες του Πειραιώτη κόουτς, έδειξε εξαιρετική εικόνα.

Όλα αυτά συντελούν ώστε να ανάψει το πράσινο φως για την παραμονή του για ακόμη μια σεζόν στην ομάδα, ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν την Τετάρτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ των δυο πλευρών, ωστόσο, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο. Αφότου επέλθει η συμφωνία θα ξεκινήσει η διαδικασία διαπραγματεύσεις με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares