Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2012 22:34

Διπλό χρυσάφι για τη Μύκονο στον Ταύρο!

atromitos p-ao mykonoy
Την μέχρι πρότινος πρωτοπόρο του ομίλου εκπόρθησαν οι παίκτες του Γιώργου Αθανασιάδη.

William Hill Poker Με σωστές αλληλοκαλύψεις αλλά και με καίριες θέσεις οι Μυκονιάτες δεν άφησαν τον Αίαντα να δημιουργήσει παιχνίδι με αποτέλεσμα να κρατάει το δημοφιλές σκορ της ομάδας μας, για το πρώτο 45λεπτο, μηδέν στην άμυνα αλλά και στην επίθεση.

Στην ανάπαυλα ο κ Αθανασιάδη, βλέποντας τα κενά του Αίαντα, έστησε με μαεστρία την ομάδα του και με δύο αλλαγές έδωσε άλλη ώθηση στην επίθεση, αυτό δεν άργησε να φανεί αφού στο 65ο λεπτό ο δαιμόνιος Πανέτας μπήκε στην μεγάλη περιοχή του Ταύρου όπου εκεί ανατράπηκε από τον Τριανταφυλλίδη, ο διαιτητή καταλόγισε την παράβαση και απέβαλλε με απευθείας κόκκινη τον παίκτη του Αίαντα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Παπασταθόπουλος ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ξεγελάσει τον Τσαϊλάκη κάνοντας ένα λεπτό αργότερα το 0-1 για την ομάδα μας.
Μετά την επίτευξη του γκολ ο ΑΟΜ πήρε για τα καλά την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα στον Αίαντα για να τον απειλήσει. Το δεύτερο γκολ ήταν θέμα χρόνο και αυτό ήρθε λίγο πριν το τέλος και πιο συγκεκριμένα στο 85ο λεπτό, όταν ο πολύ καλός για άλλο ένα ματς Παπασταθόπουλος έβγαλε αριστουργηματική σέντρα στο κεφάλι του Τσάλμα ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του στα ουράνια!


Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή έκανε όλους στη μυκονιάτικη αποστολή να πανηγυρίζουν έξαλα αυτό το μεγάλο διπλό μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Δ’ Εθνικής.


ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Τσαϊλάκης, Τριανταφυλλίδης, Γουσούλης, Πέττας, Ψυχουντάκης (12’ Πατέλης), Θεοφάνους, Κατίδης, Χαλίλι, Ρούσσης, Τζανέτος (62’ Καραβίδας), Φύτρος (62’ Κωτσιόπουλος)
ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ: Μανταφούνης, Μπαλής, Ξένος (67’ Βαλαμούτης), Ζουγανέλης, Θεοδώρου, Κουκάς, Αργυρίου, Τουμάσης (56’ Μουλλάκης), Πανέτας (72’ Τσάλμας), Παπασταθόπουλος, Αλεξανδρόπουλος.

William Hill Sports

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares