Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 11:55

ΡΕΤΡΟ: Η Μικτή Νέων του 1989 που «τρέλανε» τους σκάουτερ

Οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων έχουν τη δική τους μεγάλη ιστορία, που συνεχίζει να γράφεται με την πάροδο των ετών.

Πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων ήταν τότε ο Γιάννης Σιγάλας, ο οποίος σε επικοινωνία που είχαμε θυμάται: «Ήταν μία σπουδαία ομάδα και θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη αλλά συγκοινωνιακή λόγοι περιόριζαν τις επιλογές μεταξύ λίγων νησιών. Ήταν Δεκέμβριος 1989, όπου η Μικτή Νέων της  ΕΠΣ Κυκλάδων αντιμετώπισε την ΕΠΣ Πειραιά, η οποία είχε στις τάξεις της 7 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (τότε δεν υπήρχαν περιορισμοί). Το σκορ έληξε ισόπαλο 0-0, πράγμα που προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον του ομοσπονδιακού προπονητή Ανδρέα Σταματιάδη που σημείωσε στο μπλοκάκι του τουλάχιστον 5 ονόματα από εκείνη την ομάδα. Τελικά στην Εθνική ομάδα καλέστηκε ο Μιχάλης Λιγνός».

Για την ιστορία σας παραθέτουμε τα ονόματα της δεκαεξάδας εκείνου του αγώνα, ενώ στην κεντρική εικόνα του άρθρου απεικονίζεται η αρχική εντεκάδα: Σαρρής, βαρθαλίτης, Ραφιός, Καραμολέγκος, Λιγνός, Συριανός, Δαμίγος, Κάτρης, Λουδάρος, Μαύρος, Βιγλιάρης.

Ρηγούτσος, Παπαδημητρόπουλος, Ρούσσος, Δεσύπρης, Γεωργούσης.

Η αρχική δημοσίευση μας στο facebook ξύπνησε μνήμες σε πολλούς από τους τότε πρωταγωνιστές. Δείτε την πατώντας στο εικονίδιο του facebook:

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares