Κυριακή, 05 Απριλίου 2020 14:58

Σφυγμομέτρηση για τη συνένωση των ομάδων στη Σαντορίνη

Χθες αποκαλύψαμε τα 7 σημεία πάνω στα οποία συζητείται και έχει στηριχθεί το εγχείρημα της συνένωσης των ομάδων της Σαντορίνης.

Σήμερα το sportcyclades.gr διενεργεί μεγάλη έρευνα με το ερώτημα: «Εσείς επιθυμείτε τη συνένωση των ομάδων της Σαντορίνης βάσει του προσχέδιου που έχει τεθεί;».

Η διάρκεια θα είναι μία εβδομάδα και τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στις 12 Απριλίου.

Τα 7 σημεία έχουν ως εξής:

1) Έχει προταθεί και συμφωνηθεί η συνένωση όλων των ομάδων που πλέον θα αλλάξουν όνομα, έχοντας ως πρώτο συνθετικό το Σαντορίνη και έπειτα κάποιο στοιχείο (σ.σ. ένα γράμμα) που θα τις ξεχωρίζει.

2) Θα υπάρχει συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες των ανδρικών πρωταθλημάτων, όπου η Σαντορίνη θα εκπροσωπείτε από μία ομάδα.

3) Για την ομάδα που θα συμμετάσχει στη Γ΄Εθνική, το μόνο που έχει αποφασιστεί είναι ότι το ΔΣ θα απαρτίζεται σίγουρα από τους προέδρους των ομάδων, με την υπόλοιπη σύσταση του συμβουλίου να είναι ακόμη σε συζήτηση.

4) Οι υπόλοιπες ομάδες θα έχουν ολιγομελή συμβούλια τα οποία θα συνεργάζονται άμεσα με την διοίκηση της ομάδας που θα αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική, η οποία ουσιαστικά θα είναι αυτή που θα έχει και την ευθύνη.

5) Τα τμήματα των ακαδημιών επίσης θα συμμετέχουν κανονικά ως έχουν στα πρωταθλήματα, φέροντας το νέο όνομα της κάθε ομάδας.

6) Όταν ολοκληρωθεί το προσχέδιο της κοινής απόφασης, αυτό θα τεθεί στις 5 ομάδες ώστε να το θέσουν σε συζήτηση στις Έκτακτες ή Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις που θα πρέπει να κάνουν, ώστε να ψηφίσουν υπέρ ή κατά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη των συναντήσεων έχουν αποφασίσει ακόμη και κάποια Γενική συνέλευση καταψηφίσει το προσχέδιο, αυτό αν μην αποτελέσει εμπόδιο και οι διαδικασίες να προχωρήσουν κανονικά χωρίς τη συμμετοχή αυτής της ομάδας.

7) Θα υπάρξουν δεσμευτικές ρήτρες προκειμένου το νέο εγχείρημα να στηριχθεί από όλους και να μην παρατηρηθούν φαινόμενα αποχωρήσεων.

Δήλωσε την προτίμηση σου (είναι ανώνυμη):

 

Created with QuizMaker

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares