Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 21:07

Χριστόφορος Πασαλίδης: Συγκυρίες και διαιτησία μας στέρησαν το όνειρο

Σε κάθε ομάδα υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που ανακόπτουν επιθέσεις και τροφοδοτούν εκείνους που η ποιότητα τους ξεχωρίζει και δημιουργούν κινδύνους στις αντίπαλες άμυνες.

Στην ΑΕ Μοσχάτου υπάρχει αρκετό ατομικό ταλέντο, όμως οι δυο ποδοσφαιριστές που δίνουν άλλη νότα στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Βασίλη Σπάθα είναι οι Νιλς Ψυχογιός, Βινίσιους Σόουζα και ο Χριστόφορος Πασαλίδης.

Ο τελευταίος δε έχοντας πιο απελευθερωμένο ρόλο στο γήπεδο, δίνει την ποιότητα και τις λύσεις εκεί που χρειάζεται, οδηγώντας την ομάδα του Πειραιά στην παραμονή στην κατηγορία.

Με κύρια χαρακτηριστικά του την ευφυΐα του κάθε φορά που η ομάδα του δημιουργεί επιθέσεις και την άριστη τεχνική κατάρτιση, ο "Πόντιος" δικαίως χαρακτηρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους επιτελικούς μέσους της κατηγορίας.

Έχοντας γαλουχηθεί στις υποδομές του Ολυμπιακού, ο Πάσα έχει πάρει την απαραίτητη ποδοσφαιρική παιδεία, μαγεύοντας τον κόσμο που παρακολουθεί την ομάδα που ανήκει κάθε σεζόν.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Πασαλίδη ο οποίος άνοιξε την καριέρα του στο soccerlive.gr.

Αναλυτικά 

-Πως κρίνεις την πορεία της ομάδας;

H πορεία της ομάδας πιστεύω πως είναι πολύ καλή με όσα προβλήματα και να την περιτριγυρίζουν όπως τραυματισμοί και διαιτησία. Είμαστε κοντά στον στόχο της ομάδας και θα το πετύχουμε..

-Ακόμη μια χρονιά που συνεργάζεσαι με τον Βασίλη Σπάθα. Πως είναι να συνεργάζεται κάποιος με το συγκεκριμένο κόουτς;

Θα μιλήσω σε προσωπικό επίπεδο. Θεωρώ πως ότι έχω πετύχει τα τελευταία χρόνια που συνεργάζομαι με αυτόν τον προπονητή τα χρωστάω σε αυτόν γιατί έχει καταφέρει να μου αποβάλει οποιοδήποτε άγχος. Νομιζω ότι είναι από τους λίγους στο είδος του που μπορεί να έχει την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή στα ύψη.

spathloulor.jpg

-Μπορούσε φέτος το Μοσχάτο να διεκδικήσει;

Το Μοσχάτο δυστυχώς από συγκυρίες καθαρά βρέθηκε δεν θα πω εκτός στόχων γιατί άλλος ήταν ο στόχος εξαρχής αλλά θα πω από το όνειρο.

-Αρκετοί αντίπαλοι σε αντιμετωπίσουν με σκληρό τρόπο λόγω της ποιότητας που διαθέτεις. Ποιον ποδοσφαιριστή έχεις ξεχωρίσει από εκείνους που σε έχουν αντιμετωπίσει;

Από τους αντιπάλους που έχω ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια και θεωρώ ότι είναι ένας από τους καλύτερους της κατηγορίας μας θα πω τον Μπελερη. Είναι εξίσου καλός στα αμυντικά του καθήκοντα όπως και στα επιθετικά του.

-Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο για τον κορωνοϊό;

Το μήνυμα για τον κοροναιο είναι ένα (μένουμε σπίτι) όχι για εμάς αλλά για τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν.

psalap.jpg

-Από ποια ομάδα έχεις τις καλύτερες αναμνήσεις;

Από την στιγμή που έφυγα από της ακαδημίες του Ολυμπιακού η ομάδα που έχει μείνει χαραγμένη στην καρδιά μου και την αγαπαω πραγματικά είναι το Κερατσίνι γιατί μου φέρθηκαν πρώτα σαν οικογένεια και μετά σαν ομάδα..

-Πως κρίνεις το επίπεδο του πρωταθλήματος;

Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι σκληρό και όχι τόσο ποιοτικό. Γι' αυτό πολλές φορές μπορεί να δεις ένα ταλέντο αλλά να μην μπορεί να αντεπεξέλθει λόγω του πρωταθλήματος. Αυτή είναι η αλήθεια.

paspali.jpg

-Ένα σχόλιο για την προσπάθεια της διοίκησης στην ΑΕ Μοσχάτο...

Η διοίκηση Φαναριτη-Γκουμα κάνουν έναν αγώνα ο καθένας σε προσωπικό επίπεδο και αυτό φαίνεται μέσα από της επιτυχίες της ομάδας και του κλίματος της.

-Απομένουν ακόμη τρεις τελικοί. Πως αντιμετωπίζετε τα ματς αυτά;

Έχουν μείνει όπως είπατε τρεις τελικοί. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Εμείς να είμαστε καλά και τα λέμε του χρόνου πάλι στη Γ' Εθνική..

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares