Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 12:35

Μάριος Μπίλιος: Η Καλλιθέα αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο

Ανέλαβε πέρυσι ενεργό ρόλο στην διοίκηση της Καλλιθέας και αμέσως φρόντισε να βάλει τη σφραγίδα του.

Ο λόγος για τον παράγοντα, Μάριο Μπίλιο ο οποίος έχει φροντίσει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης στην ιστορική ομάδα να δημιουργήσουν ένα σύνολο που πρωταγωνιστεί. Η Καλλιθέα έχει το πάνω χέρι για τη συμμετοχή στο μπαράζ αφού τρεις στροφές πριν τη λήξη του 5ου ομίλου προηγείται στην κατάταξη παρότι είναι ισόβαθμη στην κορυφή με την Θύελλα Καμαρίου (έχει κερδίσει δυο φορές τους Καμαριανούς). 

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Μπίλιο ο οποίος θέλησε να μοιραστεί μαζί μας μερικές σκέψεις του.

Αναλυτικά 

-Πως κρίνεις την πορεία σας;

Σίγουρα η πορεία της ομάδας κρίνεται επιτυχημένη αν αναλογιστεί κανείς την κατάσταση που υπήρχε στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.Πέρσι η ομάδα σώθηκε την τελευταία αγωνιστική και υπήρχε ειδικά στον πρώτο γύρο εικόνα εγκατάλειψης με μόνο άνθρωπο να ασχολείται τον κύριο Παπαδόπουλο και τον κόουτς Παντέλη. Φέτος τα πράγματα ξεκίνησαν αισθητά καλύτερα και διοικητικά αφοί κοντά μας ηρθε και ο κύριος Μπούτας και σίγουρα μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας είναι δικό του και προσωπικά τον θεωρώ τεράστιο κεφάλαιο για το σύλλογο και παραγοντικά και σαν άνθρωπο. Υπήρξαν κάποιες φουρτούνες στην πορεία αλλά τώρα είμαστε στην κορυφή και αυτό μετράει.Μια ομάδα σαν την Καλλιθέα αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και αν πρακτικά χρειάζονται πολλά ακόμα για να γίνει αυτό.

-Περίμενες μετά την ισοπαλία με τον Ηλυσιακό ότι η ομάδα θα έφτανε στην κορυφή;

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής εγώ πίστεψα ότι εκεί το έργο δυσκολεύει πολύ και ίσως σιγά σιγά χωρίς να τα παρατήσουμε εννοείται θα έπρεπε να προγραμματίσουμε τη νέα σεζόν. Ευτυχώς δεν έγιναν έτσι τα πράγματα.

-Με βάση τα όσα ισχυρίζεστε η Θύελλα για εύνοια από την διαιτησία, τι απαντάτε;

Ούτε για αστείο δεν πιστεύω ότι μπορεί η Θύελλα να διαμαρτύρεται για διαιτησίες κτλ και στο βάθος άσχετα αν δεν τους βολεύει επικοινωνιακά το ξέρουν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας. Όσοι ασχολούνται πιο ενεργά με την κατηγορία ξέρουν ποιος ευνοήθηκε και ποιος οχι. Μέσα στο γήπεδο έχουμε 2 βαθμούς περισσότερους και στα μεταξύ μας ματς δυο νίκες. Αλλά πέρα από αυτά, σίγουρα μιλάμε για μια πολύ καλή ομάδα με σοβαρούς και έξυπνους διοικούντες, με καλό προπονητή και παίκτες και ένα νησί που διαφημίζει την Ελλάδα παντού και αξίζει να έχει μια ποδοσφαιρική ομάδα ψηλά. Υπάρχει μια κόντρα ποδοσφαιρική μεταξύ μας αλλά μέχρι εκεί.

-Πως κρίνεις τη συνέχεια εφόσον διεξαχθεί;

Εγώ προσωπικά δεν βλέπω να συνεχίζονται τα πρωταθλήματα και η λογική λέει ότι ίσως πρέπει να γίνει μια αναδιάρθρωση κατηγοριών με Α Εθνική-Β Εθνική με βόρειο και νότιο όμιλο και Γ' Εθνική. Είναι το πιο ορθολογικό και εμπορικό πιστεύω, αλλά προέχει το σοβαρό θέμα που υπάρχει παγκόσμια.

-Ένα μήνυμα για τον κορωνοϊό;

Δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από το να μείνουμε σπίτι και να περιμένουμε ακολουθώντας τις οδηγίες. Είναι αστείο να κάνει ο καθένας αυτό που θεωρεί ο ίδιος σωστό βάζοντας σε κίνδυνο τόσους ανθρώπους. Θα είναι τραγικό ότι οι ίδιοι άνθρωποι που τώρα νομίζουν ότι είμαστε σε διακοπές μετά θα διαμαρτύρονται για κακό σύστημα υγείας όταν κινδυνεύουν δικοί τους άνθρωποι

-Τη νέα χρονιά εφόσον η Καλλιθέα κερδίσει την άνοδο, τι κινήσεις πρέπει να γινουν;

Αν όλα πάνε καλά και η ομάδα προχωρήσει πιο ψηλά πρέπει να γίνουν πολλά και σχετικά άμεσα. Απαιτείται να οργανωθούμε πολύ καλύτερα διοικητικά,πιθανότατα να έρθουν κοντά και ένας δυο άνθρωποι που θα θελήσουν να στηρίξουν οικονομικά τους ήδη υπάρχοντες και την ομάδα και φυσικά και νέα παιδιά στη διοίκηση που αγαπάνε την ομάδα και θα τρέξουν για όλα τα θέματα της. Επιπλέον σίγουρα ακόμα καλύτερη επαφή και συνεργασία με το δήμο μας σε όλα τα επίπεδα. Είναι άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα και είμαι βέβαιος ότι οι οποίες τυχόν παρεξηγήσεις του παρελθόντος έχουν μείνει εκεί ακριβώς στο παρελθόν γιατί είναι βέβαιο ότι η Καλλιθέα χωρίς την στήριξη του δήμου μας δεν θα φτάσει εκεί που πραγματικά μπορεί. Ήδη έχουν γίνει κινήσεις και για τις ακαδημίες μας γιατί χωρίς ακαδημία σοβαρή καμία ομάδα σοβαρή δεν έχει μέλλον.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares