Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 19:40

Λούκας: Να ξεφύγουμε γρήγορα από αυτή την περιπέτεια

Ο Στάθης Λούκας αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που έχει βιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επιτυχίες που έχει σημείωσε η ομάδα της Σαντορίνης τα τελευταία χρόνια.

Από την κατάκτηση του νταμπλ και τη συμμετοχή στην Γ' Εθνική μέχρι και την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας επί του ΟΦ Ιεραπετρας, ο έμπειρος μέσος έχει αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι των κυανόλευκων.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή που θέλησε να μοιραστεί μαζί μας τις σκέψεις του.

Αναλυτικα τα όσα τόνισε

Πως κρίνεις την πορεία σας;

Η πορεία μας φέτος ξεκίνησε με φιλοδοξίες. Ξεκινήσαμε καλά στις πρώτες αγωνίστικες, όμως, στη συνέχεια δεν είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα με συνέπεια αλλαγή προπονητή. Απο εκεί και έπειτα η ομάδα βρηκε ρυθμό σιγά σιγά και αντιληφθήκαμε τον τρόπο παιχνιδιού του νέου προπονητή παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο με επιτυχή αποτελέσματα. Κατά την προσωπική μου άποψη η ομάδα ήταν πολύ ανταγωνιστική και θα μπορούσαμε να είμαστε στις ομάδες που θα διεκδικήσουν ακόμα κι το πρωτάθλημα

Τι σημαίνει για τον Στάθη Λούκα να παραμένει τόσα χρόνια στον Πανθηραϊκό;

Είναι γεγονος ότι είμαι πολλά χρόνια στον Πανθηραικο. Έχω δεθεί με τους ανθρώπους,την ομάδα και τον κόσμο που πάντα είναι δίπλα μας, μας στηρίζει κάθε Κυριακή και όχι μόνο.

Σε βαραίνει το περιβραχιόνιο;

Δεν με βαραίνει τίποτα. Είμαι 4 χρόνια στην ομάδα αρχηγός, είναι τιμή μου που οι άνθρωποι με εμπιστεύονται, μου δείχνουν τον σεβασμό τους και αυτό με τιμά πρώτα σαν άνθρωπο και μετά ως ποδοσφαιριστή.

IMG_4983-e1501745096686_72149.jpg

Έχετε μπροστά σας τρια ματς και το κύπελλο. Τι στόχο έχετε;

Ο στόχος είναι να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που απομένουν στο πρωτάθλημα και να τερματίσουμε όσο γίνεται ποιο ψηλά στην βαθμολογία. Όσο για το κύπελλο για άλλη μια χρόνια πρέπει να το φέρουμε στο νησί της Σαντορίνης είναι ο στόχος μας. Για να τελειώσει η χρόνια με ένα τίτλο.

Ένα μηνυμα για τον κορωνοιο;

Αυτό που συμβαίνει είναι πρωτόγνωρο στον κόσμο. Πρέπει να τηρούμε όλοι τους κανόνες υγιεινής για να ξεφύγουμε από αυτήν την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Να μένουμε σπίτια μας όσο γίνεται πιο πολύ και εύχομαι να μην υπάρξουν αλλά θύματα και να ξεπεραστεί όλο αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares