Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 20:27

Σε σωματική εγρήγορση με ατομικά προγράμματα η Θύελλα Καμαρίου

Στη Θύελλα Καμαρίου όλα λειτουργούν σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στην συγκυρία της πανδημίας του κορονοϊού που έχει κλείσει στα σπίτια τους το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο γυμναστής της ομάδας Χρήστος Παπαϊωάννου συνεχίζει την δουλειά του έχοντας καθημερινή επαφή με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις δύναμης και διατήρησης της φυσικής κατάστασης και της ευλυγισίας τους.

Άπαντες αναμένουν με ανυπομονησία να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση και φροντίζουν να διατηρήσουν μεγάλο μέρος της ετοιμότητας τους που με τόσο κόπο και σκληρή δουλειά έχουν αποκτήσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο γυμναστής της Θύελλας Καμαρίου και βοηθός του Βαγγέλη Χαντέ, Χρήστος Παπαϊωάννου μας μίλησε για το πρόγραμμα που εφαρμόζει, αλλά και για την κρίση που περνάμε, στέλνοντας το δικό του μήνυμα: 

«Έχοντας επίγνωση της κατάστασης στον τομέα της υγείας αλλά και σεβόμενοι την εργασία μας οφείλουμε ως ομάδα να διατηρήσουμε τις φυσικές ικανότητες των ποδοσφαιριστών μας σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Αυτό γίνεται με ειδικό ασκησιολόγιο που έχει δοθεί και δίνεται καθημερινά λαμβάνοντας υπόψιν μας το feed back από τους αθλητές. Μέσα από αυτή τη δύσκολη κατάσταση για την χώρα μας πρέπει να συνεχίσουμε ως ομάδα. Εδώ θα ήθελα να τονίσω πως όλοι μας ακολουθούμε ως οφείλουμε τις οδηγίες του κράτους ! Εύχομαι η πανδημία στις επόμενες μέρες να περιοριστεί και να βρεθεί η θεραπεία ούτως ώστε να μην έχουμε άλλους νεκρούς! μένουμε σπίτι!! προσέχουμε!!» 

IMG_0204ytdfgsdgs_fa7ff.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares