Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 20:44

Αντώνης Πιτταράς: Αυτό ήταν το πιο γλυκό πρωτάθλημα που έχω κατακτήσει

Διαθέτει στόφα μεγάλου ποδοσφαιριστή και πάνω από όλα έχει το μεράκι για το ποδόσφαιρο και όπως τονίζει με κάθε ευκαιρία του αρέσει να το υπηρετεί παίζοντας για όσα περισσότερα χρόνια μπορεί.

IJ7A8160JMHGJJ_6506e.jpg

Ο λόγος για τον Αντώνη Πιταρά του Πανναξιακού, που αναμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα βαριά χαρτιά των πρωταθλητών Κυκλάδων, έχοντας πάρει πολλές φορές την ομάδα «στις πλάτες του», ενώ η επαφή του με τα δίχτυα είναι πυκνή και πολλές φορές εντυπωσιακή, όπως το γκολ που πέτυχε την τελευταία αγωνιστική και για το οποίο έγινε ειδική αναφορά από το sportcyclades.gr.

Ο Αντώνης Πιτταράς έχει βγει από τα σπλάχνα του Πανναξιακού, με τον οποίο μάλιστα πήρε κάποιες συμμετοχές στη Δ' Εθνική, πριν το 2007 ανοίξει τα φτερά του πραγματοποιώντας μία σπουδαία πορεία σε ομάδες ανωτέρων κατηγοριών. Ατρόμητος, ΕΑ Σαλαμίνας, Κεραυνός Γλυφάδας, Αστέρας Βάρης, Νίκη Βόλου, Ζάκυνθος, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναχαϊκή, ΑΣ Ρόδος, ήταν οι ομάδες που αγωνίστηκε μέχρι την επιστροφή του στη Νάξο για επαγγελματικούς λόγους το 2018, που συνδυάστηκε με την επιστροφή του στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. 

Η φετινή χρονιά συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο Αντώνης Πιτταράς αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία της ομάδας στη Γ΄Εθνική, με τον ίδιο πάντως να ζητά περισσότερη στήριξη από τον κόσμο και την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ παράλληλα να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

IJ7A7780FDHHG_846b5.jpg

Τώρα όσο αφορά το φετινό πρωτάθλημα, ο Αντώνης Πιτταράς παρόλο που έχει κερδίσει ακόμα τρία, με Νίκη Βόλου (Β' Εθνική), Παναχαϊκή (Γ' Εθνική) και Γλυφάδα (Δ' Εθνική), αυτό το θεωρεί το πιο σημαντικό γι αυτόν γιατί είναι το πρώτο με την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και αγαπά όσο καμία άλλη.

Αντώνη ποιο ήταν το μυστικό της φετινής επιτυχίας του Πανναξιακού; 

«Φέτος είχαμε μία νέα διοίκηση που ήταν συνεχώς δίπλα μας και μας έλυνε όλα τα προβλήματα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές ώστε να επικεντρώνονται στο αγωνιστικό κομμάτι.

Είναι νέα άτομα και έχουν όρεξη και πλάνο, ενώ αγαπούν πάρα πολύ την ομάδα. Πραγματικά αξίζει να τους στηρίξει όλη η κοινωνία του νησιού γιατί θέλουν να κάνουν κάτι καλό.

Φυσικά, το σημαντικότερο είναι ότι εμείς οι ποδοσφαιριστές είχαμε μεταξύ μας μία πολύ καλή σχέση, πράγμα που επίσης μέτρησε. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο και τα νέα παιδιά που ήρθαν, τα οποία σε συνδυασμό με τους ντόπιους παίκτες συνέθεσαν ένα δυνατό σύνολο. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την χρονιά που είχαμε.

Επίσης ο προπονητής μας και το τεχνικό επιτελείο επίσης είχαν πολύ σωστό πλάνο και δουλέψαμε πολύ καλά όλη τη χρονιά. Ο Προπονητής μας κ. Σκούνας κατάφερε αν περάσει από νωρίς την δικιά του φιλοσοφία μέσα στην ομάδα και οι ποδοσφαιριστές με τη σειρά τους τα έδωσαν όλα. Όλα αυτά μαζί συντέλεσαν για να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο και να καταφέρουμε ότι καταφέραμε».

IJ7A9263GFCSDF_91e61.jpg

Και τώρα Γ΄Εθνική και οι προκλήσεις μόλις αρχίζουν για εσάς

«Θα μιλήσω ειλικρινά όπως κάνω πάντα. Για να μπορέσει ο Πανναξιακός να σταθεί στις εθνικές κατηγορίες χρειάζεται την στήριξη του κόσμου.

Στις Εθνικές Κατηγορίες αλλάζουν τα πάντα ε σχέση με το τοπικό και οφείλω να ομολογήσω ότι πάνω στο κομμάτι της στήριξης δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Θέλουμε περισσότερη στήριξη για να προχωρήσουμε, αφού η τωρινή διοίκηση έχει δώσει πάρα πολλά και πρέπει να λάβει βοήθεια από όλους. Και η τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να βοηθήσει περισσότερο για να μπορεί η ομάδα να σταθεί και να προχωρήσει στις Εθνικές κατηγορίες. Αυτή είναι η αλήθεια όσο και να γίνομαι δυσάρεστος».

Βλέπουμε ομάδες να αλλάζουν όλο τους το ρόστερ όταν αλλάζουν κατηγορία, απο την εμπειρία σου πως νομίζεις ότι θα πρέπει να κινηθεί ο Πανναξιακός;

 «Πολλά από τα παιδιά της φετινής ομάδας μπορούν άνετα να σταθούν στην παραπάνω κατηγορία, αφού και καλοί ποδοσφαιριστές είναι, αλλά και κάποιοι από αυτούς έχουν και εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες. Αναμφισβήτητα το ντόπιο στοιχεί είναι πολύ σημαντικό και θα μπορούσε η φετινή ομάδα να αποτελέσει τον κορμό και με μερικές αξιόλογες προσθήκες να σχηματιστεί ένα δυνατό σύνολο».

IJ7A9264_6b390.jpg

Όσο αφορά εσένα και στη συνέχεια σου στην ομάδα; 

«Εγώ θέλω να παραμείνω στην ομάδα εάν και εφόσον το επιθυμεί ο προπονητής και η διοίκηση φυσικά. Εγώ πάντα δίνω το 100% για να πάει η ομάδα καλά γιατί την αγαπώ και θέλω να πηγαίνει πάντα καλά και να πρωταγωνιστεί. Δεν ξεχνώ ποτέ ότι ξεκίνησα από τον Πανναξιακό,  αγαπώ το ποδόσφαιρο και θέλω να αγωνίζομαι για πολλά χρόνια ακόμα».

Που αφιερώνεις το πρωτάθλημα; 

«Το αφιερώνω στον κόσμο μας και στην οικογένεια μου και την κοπέλα μου τη Μυρτώ. Επίσης σε όλο τον κόσμο που περνάει δύσκολα το τελευταίο διάστημα και συνιστώ σε όλους ψυχραιμία και λογική παραμένοντας στο σπίτι και όλα θα πάνε καλά».

 IJ7A9238UJDRGDH_8526f.jpg

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares