Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 00:24

Αρνείται τη διεξαγωγή του αγώνα στην Κύθνο ο Νηρεας

Στον αέρα βρίσκεται η διεξαγωγή του αγώνα του 2ου ομίλου της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ του Νηρέα και του ΑΠΣ Κύθνου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τους διοικούντες της Παριανής ομάδας δεν συμφωνούν το παιχνίδι να γίνει στην Κύθνο.

Ο αγώνας, παρά το γεγονός ότι έχει οριστεί στην Κύθνο για την Κυριακή 8/3, ο Νηρέας είναι ο γηπεδούχος και αυτό έχει συμβεί διότι το ματς του πρώτου γύρου που έγινε στην Πάρο έπειτα από συμφωνία είχε γίνει το αντίθετο, αφού θεωρητικά το γήπεδο της Κύθνου θα ήταν έτοιμο στον β΄γύρο όπως και έγινε.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι, ο Νηρέας, παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζει τη συμφωνία, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να ταξιδέψει στο νησί και αυτό έχει να κάνει με τα όσα έγιναν με τη μη διεξαγωγή του παιχνιδιού ΑΠΣ Κύθνου - Μαρπησσαϊκός, αλλά και για την άρνηση του ΑΠΣ Κύθνου να γίνει σε άλλη ημερομηνία, αφού πρότεινε ως εναλλακτική λύση την Καθαρή Δευτέρα (δεν δέχτηκε ο Νηρέας).

Από την πλευρά της η διοίκηση του ΑΠΣ Κύθνου έχει ήδη στείλει σχετικό υπόμνημα στην ΕΠΣ Κυκλάδων σχετικά με τη συμφωνία των δύο σωματείων και πλέον αναμένει για τη διεξαγωγή ή μη του αγώνα.

Το πιθανότερο είναι ο αγώνας να κριθεί στην πειθαρχική επιτροπή, η οποία σε περίπτωση που δεν διεξαχθεί θα είναι η αρμόδια.

Να τονίσουμε ότι το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στη β΄φάση του πρωταθλήματος, καθώς σε περίπτωση νίκης του Νηρέα, ο Μαρπησσαϊκός θα περάσει ως δεύτερος πίσω από τον Αστέρα Μαρμάρων, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα περάσει ο ΑΠΣ Κύθνου.

Εν αναμονή λοιπόν... 

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares