Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 19:19

Νίκησε 4-1 τον Μαρπησσαϊκό και τις φήμες ο ΑΟ Πάρου Β'

Με εξαιρετική εμφάνιση οι νέοι του ΑΟ Πάρου κέρδισαν δίκαια τον Μαρπησσαϊκό με 4-1 και παρότι αδιάφορος, διάλυσε τις ανυπόστατες διαδόσεις που έλεγαν πως θα αδιαφορήσει για το συγκεκριμένο ματς απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήθελε διακαώς το τρίποντο.

Έτσι η υπόθεση για τη δεύτερη θέση του ομίλου έμεινε ανοικτή με τον ΑΠΣ Κύθνου να θέλει 1 πόντο στο τελευταίο ματς στην έδρα του με τον Νηρέα, αφού υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία, ενώ σε περίπτωση νίκης του Νηρέα, τότε ο Μαρπησσαϊκός θα είναι αυτός που θα περάσει ως δεύτερος στην επόμενη φάση.

Α ΜΕΡΟΣ

Σταθερά καλύτεροι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13' με έξυπνη προβολή του Σκιαδά που άλλαξε την πορεία της μπάλας και στο 34΄διπλασίασαν τα τέρματα τους με πέναλτι του Γιουρτζίδη σε ανατροπή του Σαρρή από τον Τριαντάφυλλο.Ο Μαρπησσαικός είχε δύο σπουδαίες φάσεις με τον Σ.Κρητικό στο 6΄και 28΄,αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Β ΜΕΡΟΣ

Στο 51' ο Χύσκα με σουτ έκανε το 3-0 και ο Σ.Κρητικός προσπάθησε αμέσως να μειώσει αλλά σημάδεψε το δοκάρι στο 53΄.Δοκάρι είχε και ο Λουκής στο 73΄για να πετύχει το 4-0 στο 76΄πάλι ο Σκιαδάς με εκπληκτικό σουτ στο Γ,πετυχαίνοντας το ωραιώτερο γκολ του αγώνα.Στο 79' ο Σ.Κρητικός μείωσε μετά από ασίστ του Α.Παντελαίου.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ρούσσος Ε.,Ελευθεριάδης και Κουζούμης που αρίστευσαν.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ Β' (Τριανταφυλλάκος): Χανιώτης, Πάπα, Σκανδάλης (55΄ Ζγκουράτι), Χερουβείμ, Τσαντάνης, 'Αλλκο (Καρποδίνης), Χύσκα (77΄Ρούσσος), Λουκής, Σαρρής (55΄Φλέσσας), Σκιαδάς, Γιουρτζίδης.

ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ (Μοστράτος): Τζανακόπουλος,Τσιγώνιας,Τριαντάφυλλος,Θεοδώρου (59΄Ρούσσος),Κιοσέ,Παντελαίος Αλ.,Βράπι,Πατέλης (70΄Περαντινός),Εσάι ( 59'Παντελαίος Κ.),Κρητικός Δ.,Κρητικός Στρ. 

Φωτογραφίες και βίντεο 

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares