Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 16:47

Φραγκίσκος Λούβαρης: Δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο άτομα όπως τον διαιτητή Ρούσσο

Την απόφαση του να μην συμμετάσχει στο επόμενο διοικητικό σχήμα της ομάδας του ανακοίνωσε μέσω της σελίδα στο facebook ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΣ Τήνου, Φραγκίσκος Λούβαρης.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο επί σειρά ετών ακούραστος εργάτης του Τηνιακού συλλόγου, η απόφαση του έχει να κάνει με την διαιτητική παρουσία του διαιτητή Γουίδου Ρούσσου στον αγώνα της Κ16, ΠΑΣ Τήνου - Άγιαξ Σύρου, η οποία όπως υποστηρίζει επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα (2-2) και στερεί από την ομάδα της Τήνου να διεκδικήσει την 1η θέση του ομίλου. 

Η ανακοίνωση:

Ενόψει του σημερινού αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Π.Α.Σ Τήνου και του Αίαντα Σύρου (Κ-16) αλλά και το πρόσφατων εκλογών της ομάδας μου θα ήθελα να πω ότι δεν μπορώ να ανέχομαι πλέον άτομα όπως ο Κος Ρούσσος Γ. αλλά και αυτοί που τους επανέφεραν στο προσκήνιο να παίζουν με τις ατέλειωτες ώρες που τρώμε μέσα στα γήπεδα εγώ και το υπόλοιπο συμβούλιο, χωρίς κανένα όφελος ώστε να ικανοποιήσουμε αυτά τα παιδιά, και να έρχονται κάποιοι με το έτσι θέλω να μας τελειώνουν.

Έτσι λοιπόν μετά από ώριμη σκέψη είμαι πολύ κοντά στην απόφαση για τους παραπάνω λόγους να μην συμμετέχω στο επόμενο διοικητικό σχήμα, το ξέρω ότι όλα τα παιδιά τα οποία αγαπάω σαν δικά μου παιδιά δεν θα του ήθελαν αυτό αλλά υπάρχουν και κάποια όρια.

Υ.Γ Εμείς τιμωρούμαστε όλοι εκείνοι από ποιον θα τιμωρηθούν!!!!!!!

Με τιμή
Ο Αντιπρόεδρος Π.Α.Σ Τηνου
Λούβαρης Φραγκίσκος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares