Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 21:52

''Χ'' στο Αστέρας Μαρμάρων - Νηρέας με ντεμπούτο Μαϊστόροβιτς [pics-vid]

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς μεταξύ του Αστέρα Μαρμάρων και του Νηρέα στο Δημοτικό γήπεδο Αρχιλόχου.

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και η δύναμη ήταν το κυρίαρχο στοιχείο. Ο πρωτοπόρος Αστέρας που με τον ένα βαθμό εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση δεν έπιασε καλή απόδοση, παρ’ότι έχασε περισσότερες ευκαιρίες που κυρίως προήλθαν από στημένες φάσεις.

Στα σημαντικά στοιχεία του αγώνα το ντεμπούτο του Ίβιτσα Μαιστόροβιτς που αγωνίστηκε σε θέση στόπερ. Φυσικά δεν μπορεί να κριθεί καθώς χωρίς να έχει κάνει ούτε προπόνηση μαζί με τους νέους συμπαίκτες του, πήγε από το καράβι κατ’ευθείαν στο γήπεδο.

Πρώτη εμφάνιση επίσης και για τον Τσιμωτά που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Νηρέας εξέπληξε πολλούς με την παρουσία του και διεκδίκησε τη νίκη. Δεν έκανε πολλές ευκαιρίες, όμως παρουσιάστηκε στιβαρός,μαχητικός και προηγήθηκε μάλιστα δύο φορές.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

Στο πρώτο μέρος είχαμε τις περισσότερες φάσεις.

Στο 6΄κοντινό πλασέ του Ραμπαβίλα δεν βρήκε στόχο για να απαντήσει ο Νηρέας με κεφαλιά του Χασάνι που έβγαλε εκπληκτικά ο Ζουμής.

Στο 12’ ήταν η σειρά του Πανταζή να σώσει το σουτ του Αλιπράντη στηνγωνία του.Στο 15’ ο Καργιώτης απέτυχε με κεφαλιά από πολύ κοντά να σκοράρει, ενώ στο 21’ ο Παπαδόπουλος απέφυγε όμορφα τους αντιπάλους του σούταρε η μπάλα κόντραρε και κατέληξε λίγο έξω σε κόρνερ.

Στο 23΄ ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Ραμπαβίλα και στο 26 έγινε το 0-1. Ο Ζέλα γύρισε την μπάλα προς τα πίσω και ο Αρκουλής εκμεταλλεύτηκε πανέξυπνα την ασυνεννοησία Ζουμή με Μαιστόροβιτς και την έστειλε στα δίκτυα.

Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου η εστία του Πανταζή κινδύνευσε μόνο στο 43’ από την κεφαλιά του Αριανούτσου μετά από καλοκτυπημένο φάουλ του Κοτσιοβού. 

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με το ξεκίνημα ο Χρίστος Αριανούτσος με πλασέ από δύσκολη θέση ισοφάρισε περνώντας την μπάλα κάτω από το σώμα του Πανταζή.

Ο Αστέρας ανέβηκε και στο 65’ ο Ραμπαβίλας εξ’επαφής δεν ευστόχησε μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου. Ο Νηρέας δεν πανικοβλήθηκε , ξεπέρασε την πίεση και στο 65’ ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ.

Ο αρχηγός του Β. Παπαδόπουλος εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ,τα φάλτσα και ο αέρας που φρέναρε την πορεία της μπάλας ξεγέλασαν άμυνα και τερματοφύλακα και ο Σιμόπουλος δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί σκοράροντας με σουτ για το 1-2.

Στο 74’ ο διαιτητής Αγγέλου έδειξε την άσπρη βούλα αρχικά σε σπρώξιμο πάνω στον Ραμπαβίλα, όμως ήταν έγκαιρα ψηλά η σημαία του βοηθού Βαρθαλίτη για οφσάιντ, που τελικά καταλογίστηκε. Τελικά στο 82’ ο Ραμπαβίλας εκμεταλλεύτηκε νέο εξαιρετικό κτύπημα φάουλ του Μάριου Παπαδόπουλου και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Τέλος στο 84΄οι Ναουσαίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για δεύτερη κάρτα στον Μ. Παπαδόπουλο και γενικά έφυγαν με διαμαρτυρίες για την διαιτησία.

Εσείς μπορείτε από τα βίντεο του sportcyclades.gr να βγάλετε τα συμπεράσματα σας στις αμφισβητούμενες φάσεις.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Αγγέλου ,Βαρθαλίτης και Δρόσος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αστέρας Μαρμάρων (Αλ. Αλεξανδρής): Ζουμής, Μοστράτος (80΄Αντιπαριώτης), Ζέλα, Κοτσιοβός, Μαιστόροβιτς, Καργιώτης, Ραμπαβίλας, Αλιπράντης (62’ Τσιμωτάς), Αριανούτσος, Κληρονόμος, Μ. Παπαδόπουλος.

Νηρέας (Ν. Μοστράτος): Πανταζής, Β.Παπαδόπουλος, Υμέρι, Καρποδίνης, Τριπολιτσιώτης, Ρούσσος, Χασάνι (46’λ. τρ. Ταντάνης), Σιμόπουλος, Λόκα, Βοσινάκης, Αρκουλής.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

Το φωτογραφικό άλμπουμ

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares