Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012 23:17

Πανναξιακός: ''φόβοι αναβολής με Καρλόβασι''

PANNAXIAKOS-AIGALEO 630

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η διεξαγωγή της αναμέτρησης του Πανναξιακού με το Καρλόβασι Σάμου, που επρόκειτο να γίνει στις 5 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

William Hill Poker Το έντονο συγκοινωνιακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Σάμου, για το οποίο η διοίκησή του είχε ζητήσει ευθύς εξαρχής την τοποθέτηση της ομάδας στον 9ο όμιλο, φέρνει εμπόδια στην έγκαιρη διεξαγωγή του αγώνα.

Αρχική πρόθεση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής ήταν ο ορισμός του ματς στις 3 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή, προκειμένου να γίνει εφικτή η μετάβαση της ομάδας στη Νάξο. Σήμερα, ημέρα Τρίτη, ο νησιώτικος σύλλογος απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ, μέσω του οποίου ενημερώνει για την πρόθεσή του να μην δώσει το 'παρών' στη συνάντηση, ωστόσο αύριο (Τετάρτη) θα στείλει ανάκληση του αρχικού εγγράφου και νεότερο αίτημα για ορισμό του αγώνα εντός του Μαρτίου, μήνας στον οποίο αυξάνονται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Η επιχειρηματολογία των ανθρώπων του Καρλοβάσου βασίζεται στην αδυναμία συμπλήρωσης ενδεκάδας για τη διεξαγωγή του αγώνα την Παρασκευή, με δεδομένο ότι η αποστολή πρέπει να αναχωρήσει από τη Σάμο την Πέμπτη, πράγμα αδύνατο για ποδοσφαιριστές που στην πλειονότητά τους είναι σπουδαστές, μαθητές και στρατιωτικοί.

Πάντως, στις τάξεις του συλλόγου εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως η Επιτροπή Πρωταθλήματος θα αφουγκραστεί την αντικειμενική δυσκολία της υπόθεσης και θα εξυπηρετήσει το Καρλόβασι, μεταφέροντας το παιχνίδι 40 ημέρες αργότερα.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares