Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 19:31

Η απάντηση του Μαρπησσαϊκού στον Γιώργο Λαρεντζάκη

Η ανακοίνωση:

Χάρτινος νικητής ο ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ

Σίγουρα δεν αποτελεί είδηση ότι κάποιοι προτίμησαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά και όχι στο γήπεδο. Πάντα υπήρχαν τέτοιες περιπτώσεις, ευτυχώς όμως για το ποδόσφαιρο, ήταν πάντα ελάχιστες. Ευχόμαστε κάποια στιγμή να μηδενιστούν.

Τα ανωτέρω, προφανώς, προσυπογράφει και ο πρόεδρος του ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ κύριος Λαρετζάκης, αλλά όχι και το ΔΣ του –όπως δήλωσε– που ήθελε να παρθεί ο αγώνας στα χαρτιά. Συγχαρητήρια κύριε Λαρετζάκη για τις δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθείτε, αλλά, διαφωνούμε στα περί αθλητικής φιλοσοφίας με τα μέλη σας, που όπως εσείς κύριε Λαρετζάκη λέτε: «μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, αποφασίστηκε να μην γίνει δεκτή οποιαδήποτε αναβολή». Εσείς το λέτε. Μπράβο σας πάντως που το δηλώσατε δημόσια. Τώρα πως γίνεται να είναι ομόφωνη μια απόφαση που εσείς τηλεφωνικά και δημόσια λέτε ότι θέλατε η ομάδα σας να αγωνιστεί… ας κριθεί, όπως κρινόμαστε όλοι.

Σας γνωρίζουμε ακόμη ότι συμφωνούμε απολύτως με την ανακοίνωση που δημοσίευσαν οι ποδοσφαιριστές μας και ο προπονητής μας. Χαιρόμαστε μάλιστα που οι ποδοσφαιριστές μας έχουν και δημοσιοποιούν απόψεις και θέσεις που μας κάνουν περήφανους και δείχνουν ότι κάτι έχουμε προσδώσει και εμείς όλα αυτά τα χρόνια στον υγιή τρόπο σκέψης τους. Άλλωστε ότι κάνουμε, για αυτά τα παιδιά το κάνουμε.

Λίγο πριν ολοκληρώσουμε το παρόν κείμενο, εξέδωσε νέα ανακοίνωση ο κύριος Λαρετζάκης, με τίτλο μάλιστα «Να τελειώνουμε με το θέατρο του παραλόγου» και επικαλείται ότι πέρυσι έχασαν στα χαρτιά από την ομάδα μας. Έχει απόλυτο δίκιο. Ο «ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ» όμως δεν είχε ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ με το θέμα. Ούτε ρωτήθηκε ποτέ αν συναινεί σε αναβολή, ούτε, εννοείται, πήρε καμία απόφαση (ομόφωνη ή μη) να μην κάνει δεκτή την όποια αναβολή του ζητηθεί. Φταίμε εμείς, που δεν ήρθατε εσείς; Εδώ μάλλον ταιριάζει το θέατρο του παραλόγου. Λάθος. Αφαιρούμε το «μάλλον» και λέμε: αυτό είναι πραγματικά θέατρο του παραλόγου και αδυνατούμε να σας παρακολουθήσουμε.

Τα ανωτέρω τα συνυπογράφουν ομόφωνα (κυριολεκτικά όμως) όλα τα μέλη του ΔΣ του «ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares