Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 16:40

Έσκασε την βόμβα με Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς ο Αστέρας Μαρμάρων

Την μεταγραφική κίνηση που ταράζει τα νερά των Κυκλάδων ολοκλήρωσε πριν λίγο ο Αστέρας Μαρμάρων που απέκτησε τον πολύπειρο Γερμανοκροάτη μέσο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς.

479b0d9601de765dd275bd71d6aaa057_15ab2.jpg

Ο Μαϊστόροβιτς μετρά εκατοντάδες συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ στην Α΄Εθνική έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές Ελληνικές ομάδες (Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα).

Στα 39 του χρόνια ο Μαϊστόροβιτς έχει όλη την απαιτούμενη εμπειρία για να οδηγήσει μαζί με τους συμπαίκτες του τον Αστέρα Μαρμάρων στην Α΄κατηγορία.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στις 29 Ιανουαρίου ο ισχυρός άνδρας του Παριανού συλλόγου είχε ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του παίκτη, με τον Γενικό Αρχηγό κ. Χρήστο Σάμιο να αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της μεταγραφής, που πέρασε από πολλές δυσκολίες (λόγω εγγράφων) και τελικά πριν λίγο άναψε το πράσινο φως από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες για την Πάρο.

Η επιβεβαίωση του Χρήστου Σάμιου στο sportcyclades

Η καριέρα του Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς

Ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1981 στο Μόναχο της Γερμανίας από γονείς Κροάτες μετανάστες. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε παιδική ηλικία στα τσικό της Μπάγερν Μονάχου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στα παιδικά και εφηβικά τμήματα διαφόρων συλλόγων: Γκάρτενσταντ Τρούντερινγκ (SV Gartenstadt Trudering), Ρόζενχαϊμ, (TSV 1860 Rosenheim) και Ουντερχάχινγκ (SpVgg Unterhaching) ως το 2001.

Το 2001 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ουντερχάχινγκ, με την οποία αγωνίστηκε για έξι σεζόν: πέντε στη δεύτερη και μία στην τρίτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Το 2007 υπέγραψε στον Πανιώνιο, όπου ήταν προπονητής ο συμπατριώτης του Έβαλντ Λίνεν. Έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής στις 2 Σεπτεμβρίου 2007 και σχεδόν αμέσως πήρε θέση στη βασική ενδεκάδα.

Ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης της πέμπτης θέσης τη σεζόν 2007-08 και της επιτυχημένης πορείας μέχρι τους ομίλους στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Σκοράρει σπάνια, αλλά ιστορικό έμεινε το γκολ που πέτυχε στα τελευταία λεπτά του εκτός έδρας αγώνα με την Αούστρια, με το οποίο ο Πανιώνιος νίκησε 1-0 κι έμεινε ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Το καλοκαίρι του 2009 αποχώρησε με τη λήξη του συμβολαίου του από τον Πανιώνιο και συνέχισε την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου παρέμεινε για μία σεζόν. Από το 2010 ως το 2012 αποτέλεσε ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας. Τον Οκτώβριο του 2012 έμεινε ελεύθερος και μεταπήδησε στην Α.Ε.Λ. Καλλονής, που αγωνιζόταν στη Φούτμπολ Λιγκ, όπου όμως παρέμεινε για μόλις τρεις μήνες, αποχωρώντας τον Ιανουάριο του 2013 για την Αυστρία και την ΣΦ Μάτερσμπουργκ. Η αυστριακή ομάδα, στην οποία δεν αγωνίστηκε ξανά από τον Σεπτέμβριο του 2014 και μετά, τον αποδέσμευσε τον Ιανουάριο του 2015.

Ο Μαϊστόροβιτς επέστρεψε στη συνέχεια στην Ελλάδα και το καλοκαίρι του 2015 βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη στην νεοφώτιστη στη Γ΄ Εθνική Α.Ε. Ηράκλειο, από όπου όμως αποχώρησε μετά από μισό χρόνο.

Τον Φεβρουάριο του 2016 ο Μαϊστόροβιτς αποτέλεσε την πιο ηχηρή μεταγραφή της ΕΠΣ Αθηνών, ερχόμενος σε συμφωνία με τον Α.Ο. Βύρωνα, τον οποίο βοήθησε να ανέβει εκείνη τη σεζόν ως πρωταθλητής της Γ΄ ΕΠΣΑ στη Β΄ κατηγορία. Στον Α.Ο. Βύρωνα παρέμεινε για δύο χρόνια, συμβάλλοντας στην παραμονή στην κατηγορία και αποχωρώντας τελικά κοινή συναινέσει τον Ιανουάριο του 2018.

2020-02-06_4_e9894.jpg

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares