Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 10:22

Αυτές είναι οι καλύτερες επιθέσεις της Γ’ Εθνικής

Λένε πώς τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι άμυνες. Δεκτό. Όμως, σπουδαίο ρόλο είτε θες να πρωταγωνιστήσεις είτε να παλέψεις προκειμένου να κερδίσεις τη σωτηρία σου, παίζει και το… σκοράρισμα!

Το sportcyclades.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις ομάδες από κάθε όμιλο της Γ’ Εθνικής, οι οποίες έχουν δυνατή «γραμμή κρούσης», με αποτέλεσμα να συγκαταλέγονται στις καλύτερες επιθέσεις.

Την καλύτερη επίθεση σε όλη την κατηγορία, την έχει ο Πανσερραϊκός, του οποίου οι επιθετικοί φαίνεται πώς κάνουν αρκετά καλή δουλειά, αφού έχουν σημειώσει 47 τέρματα!

Στις καλύτερες επιθέσεις συγκαταλέγεται και αυτή της Θύελλας Καμαρίου, που μετράει 35 τέρματα υπέρ, τα οποία είναι και τα περισσότερα στον όμιλό της.

Πάμε όμως να δούμε τι γίνεται σε έναν-έναν τους ομίλους:

1ος όμιλος: Στον 1ο όμιλο της τρίτης τη τάξει κατηγορίας, ο Πανσερραϊκός προελαύνει, καθότι και πρώτος στη βαθμολογία, με 47 γκολ σε 17 ματς! Μάλιστα, είναι και αήττητος.

Δεύτερη καλύτερη επίθεση στο συγκεκριμένο όμιλο έχει η Δόξα Κάτω Καμήλας, που βρίσκεται στην 6η θέση και οι επιθετικοί της έχουν βρει δίχτυα 32 φορές.

2ος όμιλος: Και στο 2ο όμιλο, την πρωτιά στα γκολ υπέρ, την έχει ο πρωτοπόρος Αλμωπός Αριδαίας. Σε 20 ματς, οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου έχουν πανηγυρίσει 42 φορές, ενώ ακολουθεί ο Θερμαϊκός Θέρμης από την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας σκοράρει 37 τέρματα.

3ος όμιλος: Mόλις ένα γκολ παραπάνω έχει ο 2ος της βαθμολογίας Θησέας Αγριάς (36) έναντι στον Πιερικό που έχει σκοράρει 35 φορές και βρίσκεται στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου έπειτα από 18 παιχνίδια. Αξιοσημείωτο είναι πώς η ομάδα από την Κατερίνη, έχει δεχθεί μόλις 4 (!) τέρματα σε 18 αναμετρήσεις.

4ος όμιλος: Το ίδιο συμβαίνει και στον 4ο όμιλο, που η 2η της κατάταξης Αναγέννηση Άρτας μετράει 31 γκολ, ενώ η 1η ΑΕΠ Καραγιαννίων έχει 30 γκολ υπέρ. Τις δύο ομάδες ωστόσο χωρίζουν 5 βαθμοί, με την Αναγέννηση να έχει και ματς λιγότερο (17).

5ος όμιλος: Στον 5ο όμιλο, η Θύελλα Καμαρίου που ηγείται στη βαθμολογία μετά το πέρας 18 αγωνιστικές, έχει βρει δίχτυα 35 φορές, επτά φορές περισσότερες από την Καλλιθέα και το Μοσχάτο που ακολουθούν με 28 γκολ. Μάλιστα, η ομάδα του Καμαρίου διαθέτει και επιθετικό… πλουραλισμό καθώς πέρα από τον 1ο σκόρερ του ομίλου Γιάννη Καραλή, δίχτυα βρίσκουν και οι υπόλοιποι παίκτες, είτε αυτοί αγωνίζονται στην επίθεση, είτε στο κέντρο, είτε στην άμυνα.

6ος όμιλος: Και εδώ συμβαίνει ότι και στον 5ο. Η Ρόδος που έχει τα ηνία, έχει και την καλύτερη επίθεση. Οι παίκτες του σωματείου έχουν ευτυχήσει να πετύχουν γκολ 33 φορές. Το 2ο στη βαθμολογία Μαρκό έχει 27 τέρματα ενώ ισάριθμα έχει και ο 4ος Παναρκαδικός.

7ος όμιλος: Εδώ, συμβαίνει κάτι που δεν βλέπουμε σε κανέναν άλλο όμιλο. Την καλύτερη επίθεση κατέχει η 7η του βαθμολογικού πίνακα, Ερμιονίδα. Οι παίκτες του σωματείου της Ερμιόνης, έχουν σημειώσει 33 γκολ σε 18 ματς, ενώ ακολουθεί η 5η Τσιλιβή με 29. Ο πρώτος Αστέρας Βλαχιώτη, έχει 27 γκολ υπέρ.

8ος όμιλος: Στον Κρητικό όμιλο ο οποίος έχει στην ουσία τρεις στροφές, παίρνουν μέρος μόλις εννέα ομάδες. Έχοντας ολοκληρώσει τις δύο πρώτες στροφές του πρωταθλήματος (16 αγωνιστικές), η Επισκοπή είναι η ομάδα που έχει την καλύτερη επίθεση, με 33 γκολ ενώ είναι και αήττητη.

Ακολουθεί ο Γιούχτας με 27 γκολ υπέρ.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares