Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 17:10

Οδυνηρή ήττα με ''φωνές'' για την διαιτησία από την Άνω Μερά

Πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι απέναντι στην Καλλιθέα η Άνω Μερά που ηττήθηκε με 1-0 στη Μύκονο και πλέον θα πρέπει να δώσει μεγάλες μάχες για να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι Μυκονιάτες έχουν φριχτά παράπονα από την διαιτητική τριάδα των: Λάμπρου, Πριόνα και Ιωάννου, καθώς ο αγώνας κρίθηκε με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 70' ενώ είχε προηγηθεί μία φάση στο 60΄όπου οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή στην περιοχή, ενώ φωνάζουν και για δύο οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο, που όπως υποστηρίζουν κακώς δόθηκαν.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, αφού οι δύο ομάδες πρόσεξαν πρωτίστως τα μετόπισθεν με αποτέλεσμα να μην σημειωθούν μεγάλες ευκαιρίες.

Την μεγαλύτερη φάση στο παιχνίδι την είχε η Άνω Μερά, όταν στο 3΄ο Γκρόσιος έσωσε πάνω στη γραμμή βέβαιη παραβίαση.

Διαιτητής Λάμπρου | Βοηθοί: Πριόνας - Ιωάννου

ΑΣ Άνω Μεράς (Ανδρέας Σκέντζος): Παλιούρας, Κοφωκότσιος (80΄Ζώτος), Καλαγκάνης, Σαλταμάρας, Σούλτσε, Ντατίδης, Σαββίδης, Αχείμαστος, Μπρένο (46΄Κωνσταντινίδης), Λεσάι (60΄Μανωλιάς), Κεμπέ (77΄Παλαιπάνος).

Καλλιθέα (Λουκάς Καραδήμος): Φαρμάκης, Παντελίδης, Γκρόσιος, Καλύβας, Κρητικός, Κώστας (67΄Μπελής), Σταύρου, Καλτσάς, Νταουτάι (59΄Βασιλειάδης), Στούπης (92΄Στεφανής), Λάμπι (78΄Ντούγκρας).

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares