Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 21:02

Και ο Κώστας Γουρούνας στον Αστέρα Μαρμάρων

Σε ακόμη μία σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Αστέρας Μαρμάρων, καθώς απέκτησε τον 23χρονο μέσο, Κώστα Γουρούνα.

Ο Γουρούνας βρίσκεται ήδη στο νησί και προπονείται με την νέα του ομάδα και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο επόμενο παιχνίδι του Αστέρα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Μαρμάρων Πάρου, κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία και αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, κυρίως ως ανασταλτικός μέσος.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του Γουρουνά ήταν ο Ερμής Κορυδαλλού, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί σε: Α.Ο. Μοναστηρακίου, Αμβρακικό Βόνιτσας, Λευκίμη, Περραμαϊκό, Ειρήνη Πετρούπολης, Άρη Πετρούπολης, Εθνικό Φιλιππιάδας και Α.Ο. Φλωριάδα και Πιερικό.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Κώστας Γουρούνας τόνισε: Ήρθα στον Αστέρα Μαρμάρων γιατί στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και μακροπρόθεσμα η ομάδα να ανέβει στη Γ΄Εθνική. θα κάνω ότι μπορώ από την πλευρά μου για να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει».

Η προσπάθεια της ενίσχυσης του συλλόγου συνεχίζεται, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και το μεγάλο όνομα που έχει αποκτήσει ο σύλλογος, αφού αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής. 

Το πλάνο που έχει θέσει για τον Αστέρα Μαρμάρων ο πρόεδρος Βαζαίος Πετρόπουλος είναι ο σύλλογος να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στις Κυκλάδες και να διεκδικήσει την άνοδο του στη γ΄Εθνική. Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση των μεταγραφών και πολλών θεμάτων που τρέχουν στον σύλλογο έχει ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Σάμιος, ο οποίος μετά την παρουσία του ως προπονητής, συνεχίζει να υπηρετεί πιστά το σωματείο της καρδιάς του.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares